Ovo je tekst za sve one romantične duše, koje sanjaju o danu svoje prosidbe, koje zamišljaju grandiozne gestove i koje jedva čekaju da ponesu vrenički prsten na ruci. Takođe, ovo je tekst i za sve one kojima je potrebno da vrate veru u ljubav, ili jednostavno za one koji uživaju u činjenici da je ljubav divna i svuda oko nas. Ako ste ovih dana neraspoložene, evo nekoliko najromantičnijih celebrity prosidbi da vam ulepšaju dan i navedu vas na maštanje o svom budućem savršenom danu.

Gwen Stefani i Blake Shelton

Najpoznatija veridba o kojoj smo u poslednje vreme čitali je upravo ona između čuvene muzičarke Gwen Stefani i njenog partnera, kantri muzičara, Blakea Sheltona. Blake je Gwen zaprosio u Oklahomi, sa jedinstvenim prstenom koji je dizajnirao posebno za nju, nakon što je tražio i dozvolu od njenog oca. Blake je poznato staromodan kada je prosidba u pitanju, a mi smo oduševljeni njegovim džentlmenskim i romantičnim pristupom ovom divnom događaju. Gwen je naravno pristala, a zatim srećne vesti objavila na svom Instagram nalogu.

Serena Williams i Alexis Ohanian

Serena i Alexis su se upoznali u Rimu, sasvim slučajno, a nakon 18 meseci veze Selenu je sačekalo veliko iznenađenje. Kada je došla kući, zatekla je spakovan prtljag i avionske karte iznenađenja, i do samog leta nije znala gde će otputovati! Naravno, Alexis je odveo u Rim, za isti sto za kojim su sedeli kada su se upoznali, i tu joj je postavio sudbonosno pitanje. Uh, sada ne želimo samo divnu vezu, nego i romantično zajednično putovanje!

Prince Harry i Meghan Markle

Život kraljevske porodice često je u oku javnosti i pun veoma striktnih pravila, i možda je baš zato princ Harry izabrao neočekivan, intiman i romantičan trenutak da zaprosi svoju sadašnju suprugu, glumicu Meghan. On je iznenadio u toku spontanog, zajedničkog spremanja večere, time što je izvadio prsten i kleknuo na koleno. Meghan kaže da je ceo gest bio toliko nežan i romantičan, i da je bila toliko uzbuđena da skoro nije izdržala da Harry završi pitanje pre nego što je rekla da!

Comments