Bradley Cooper

limitless bradley cooper photo4 picnik Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Dječački šarm ispao je pun pogodak za Bradleya

Tridesetšestogodišnja zvijezda “Mamurluka” Bradley Cooper najprije se sjetio svoje mame kada je čuo za najnoviju titulu koju će nositi, pa je tim povodom izjavio: “Moja mama bit će jako sretna”. Da je počastvovan ovim naslovom, potvrdio je riječima: “Mislim da je jako kul da ovako nešto može dobiti osoba koja ne izgleda kao model”. Možda je ulogu u pobjedi igrala i njegova romantična crta – Bradley je zbog ljubavi sjedao i u avion kako bi došao do nje! Awww, kažemo mi!

Liam Hemsworth

65303 liam hemsworth1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Donedavno nepoznat, danas nadomak titule

Australski glumac Liam Hemsworth nalazi se na drugom mjestu liste, a američke obožavateljke zahvaljuju njegovom starijem bratu Chrisu što ga je doveo u Hollywood. Po uzoru na brata, pomislio je da on može i bolje – i stigao do broja dva!

Idris Elba

IdrisElbaLUTHER1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Njegujte se i osvojit ćete ga

Britanski glumac u svojoj karijeri pored nominacije za prestižnu nagradu “Emmy” sada ima i broj tri na listi najseksepilnijih muškaraca 2011. godine! Što ga privlači najviše kod žena? Lijepa i njegovana koža, ona mu je uvijek seksi, rekao je glumac. Jesu li za njega glasale žene s mekanom kožom?

Justin Theroux

kinopoisk.ru Justin Theroux 435527 w 8001 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Momci Jennifer Aniston uvijek su među akterima ove liste

Nije ni čudno da se Justin našao na ovoj listi, i to na zavidnom broju četiri! Jennifer Aniston uvijek je imala oko za seksi momke! Trenutno joj je oko zapelo za ovog seksepilnog motoristu, a da je izabrala više nego odlično potvrđuje i “People”.

Chris Evans

chris evans1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Sebi premršav, na listi skroz taman

Tridesetogodišnji glumac žali se da je čitavog života možda malo premršav, ali “People” misli drugačije o ovom maminom sinu. Možda će se i on sjetiti mame kad mu jave plasman na ovogodišnjoj listi najseksepilnijih, jer je s gospođom Lisom nevjerojatno povezan!

Tim McGraw

617359 1294680857920 full picnik Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Obožavateljke uživaju u njegovom glasu

Dvjestotinjak trbušnjaka dnevno i Tim sa 44 godine izgleda jako dobro! Kantri pjevač i otac tri kćeri, suprugu Faith Hill inspirira svaki dan. Ona uživa gledajući ga u ulozi supruga i oca.

Josh Charles

JOSH CHARLES1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Ne mora vam se svidjeti, ali hoće

On nema nikakvu namjeru glumiti lika koji će vam se silom svidjeti, i možda tu leži tajna njegova seksepila. Možda je baš takvim stavom uspio odglumiti enigmatičnog odvjetnika u seriji “The Good Wife” toliko dobro, da je podigao nedjeljnu gledanost ove drame.

Joel McHale

JOEL MCHALE1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Humor je uvijek seksi!

Na ovoj listi našao se, kaže, zato što je mnogo ljudi bilo izvan grada. Humor ga je i doveo do broja osam “People”- ove liste najseksepilnijih na svijetu, a njegov “Funny Is the New Sexy” video na veb-sajtu magazina broji preko 500.000 “likeova”.

Jason Momoa

JASON MOMOA1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Aloha, mišići!

Zvijezdu hit-serije “Game Of Thrones” Jasona Momou krase savršeni čvrsti trbušni mišići, a on je ugovor prema kojemu će utjeloviti Conana Barbariana proslavio u Rimu uz pravu talijansku kaloričnu pastu!

Ryan Gosling

RYAN GOSLING1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Dobar dečko bezobrazno dobrog tijela

Deset, zaista? Jesu li urednici magazina “People” pogledali “Crazy Stupid Love”? Očito su zaboravili da seksi ljubitelj pasa posjeduje fotošopirano dobro tijelo!

Alec Baldwin

ALEC BALDWIN1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Televizijska posla postaju sve više seksi!

Alec proživljava ponovno svoje adolescentske dane i sa pune 53 godine i dalje osvaja žene, pa je tako provjerenom kombinacijom humora i šarma osvojio i svoju djevojku Hilariu Thomas, instruktoricu joge s kojom je u vezi već godinu dana. Živio nam, Alec!

Dylan McDermott

DYLAN MCDERMOTT1 Najseksepilniji muškarci na svetu su...

Pedesetogodišnjaci nikako nisu za baciti!

Bio nam je seksi i kad je glumio odvjetnika, a seksi je i u trileru “American Horror Story”. Dilan je još jedna potvrda da i sa pedeset možete izgledati prokleto dobro!

Kako se vama sviđa ovogodišnji izbor?


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments