5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Sedam najuzbudljivijih seksi momenata

Sedam najuzbudljivijih seksi momenata

1/3

Ima trenutaka kad vam je samo seks na pameti. Toliko malo je potrebno da se prekorače granice i sklizne u požudu koja vas je spopala, ali baš ta granica je vrh uzbuđenja. Trenutak oslobađanja naboja, seks koji usledi tada, ili kasnije, sa bilo kim ko može da posluži za kanalisanje te energije od koje se osećate tako razigrano i spremno, možda bude najbolji seks koji ste ikad imali, samo zato što ste motivisani na pravi način – ne donosite odluku, nego grabite priliku da se prepustite razuzdanom užitku.

Tenzija koja raste u vašoj mašti

To je ono kad slučajni ili konvencionalni dodiri zapale varnicu. Sve je kulturno i u granicama, rukujete se sa nekim, zagrlite i poljubite pri pozdravljanju, ali vaše telo reaguje i lovi slučajne i ovlašne dodire. Pridržite se za nečije rame da podignete nogu i pogledate da li vam se to zalepila žvaka za cipelu, a on vam stavi ruku na leđa ili struk, da bi vam pružio bolji oslonac i vi se osećate kao da vas je pričvrljio peglom – prosto se pušite. I kad se rastanete i ništa se ne desi, gaćice su vam mokre, jer se u vašoj glavi već svašta izdešavalo. Pa, kad jednom pod ovakvim nabojem stignete do namernog dodirivanja gole kože, naplatićete sve one žmarce. I dobićete bakšiš.

seksi varnice Sedam najuzbudljivijih seksi momenata

Popaljiv razgovor uživo

To nije baš kao popaljivanje preko telefona, ili vruće četovanje, jer nema bezbedne distance u igri koju možete da prekinete kad hoćete, nezavisno od toga šta hoće onaj drugi, niti kao dirty talk tokom seksa, koji služi da podstaknete akciju. To je izloženost energiji nekog ko vam kaže kako bi voleo da se nađete negde sami, jer ga neverovatno inspirišete, a vi prosto morate da ga pitate na šta ga to inspirišete i da čujete odgovore i da nastavite da se pečete na toj vatri, uzbuđeni, zbunjeni i neodlučni. Da li treba da pređete sa reči na dela, da se povučete i prekinete komunikaciju koja očito prevazilazi običan flert, ili da prosto i dalje otkrivate koliko vas to uzbuđuje.

Editors choice