Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Sedam najuzbudljivijih seksi momenata

Sedam najuzbudljivijih seksi momenata

1/3

Ima trenutaka kad vam je samo seks na pameti. Toliko malo je potrebno da se prekorače granice i sklizne u požudu koja vas je spopala, ali baš ta granica je vrh uzbuđenja. Trenutak oslobađanja naboja, seks koji usledi tada, ili kasnije, sa bilo kim ko može da posluži za kanalisanje te energije od koje se osećate tako razigrano i spremno, možda bude najbolji seks koji ste ikad imali, samo zato što ste motivisani na pravi način – ne donosite odluku, nego grabite priliku da se prepustite razuzdanom užitku.

Tenzija koja raste u vašoj mašti

To je ono kad slučajni ili konvencionalni dodiri zapale varnicu. Sve je kulturno i u granicama, rukujete se sa nekim, zagrlite i poljubite pri pozdravljanju, ali vaše telo reaguje i lovi slučajne i ovlašne dodire. Pridržite se za nečije rame da podignete nogu i pogledate da li vam se to zalepila žvaka za cipelu, a on vam stavi ruku na leđa ili struk, da bi vam pružio bolji oslonac i vi se osećate kao da vas je pričvrljio peglom – prosto se pušite. I kad se rastanete i ništa se ne desi, gaćice su vam mokre, jer se u vašoj glavi već svašta izdešavalo. Pa, kad jednom pod ovakvim nabojem stignete do namernog dodirivanja gole kože, naplatićete sve one žmarce. I dobićete bakšiš.

seksi varnice Sedam najuzbudljivijih seksi momenata

Popaljiv razgovor uživo

To nije baš kao popaljivanje preko telefona, ili vruće četovanje, jer nema bezbedne distance u igri koju možete da prekinete kad hoćete, nezavisno od toga šta hoće onaj drugi, niti kao dirty talk tokom seksa, koji služi da podstaknete akciju. To je izloženost energiji nekog ko vam kaže kako bi voleo da se nađete negde sami, jer ga neverovatno inspirišete, a vi prosto morate da ga pitate na šta ga to inspirišete i da čujete odgovore i da nastavite da se pečete na toj vatri, uzbuđeni, zbunjeni i neodlučni. Da li treba da pređete sa reči na dela, da se povučete i prekinete komunikaciju koja očito prevazilazi običan flert, ili da prosto i dalje otkrivate koliko vas to uzbuđuje.

Editors choice