Uđete u beogradski klub i šlog da vas strefi kakvi sve frikovi i likovi hodaju našom klupskom scenom. Prosto da se zapitate kojoj grupi vi pripadate, jer i ako probate da sedite sa strane bićete ovako ili onako obeleženi. Ipak, postoje one vrste koje je najlakše uočiti i prepoznati, pa vam stoga dajemo mali izazov – izađite u klub i probajte da nađete predstavnika od svake vrste iz ove naše lokalne “Životinjske farme”.

Event  Foto  Saarbrcken  Club  Party  Paare  Gruppen  Frauen  Mnner Najvažniji pojmovi beogradske dejting scene

Prepoznajete li koje su one?

Kuguarka – nema decu, ima posao i možda psa, najčešće jadno razmaženo stvorenje koje nije potrčalo nijednom poslednja 3 meseca. O telu se brine, jer mora da parira deset godina mlađim devojkama od sebe. Nesposobna za vezu sa bilo kim starijim od dvadeset.

Čika – Razveden ili u otvorenom braku sa decom, obično u društvu sa još jednim tipom podtipa “dobar decko” pored kog izgleda kao bolji izbor. Putuje mnogo, i rado se hvali na tu temu.

Tatina ćerka – Ona je uspešna, lepa, mlada i u srećnoj vezi. Od ta četiri, tata je sredio tri. Radi kod tatinog prijatelja, plastiku joj je uradio tatin klijent, a izlazi sa najuspešnijim mladim menadžerom tatine firme, kog rado vara ali na finjaka da tata ne sazna.

Mamin sin – Mama ga oblači, mama mu devojke namešta (sa kojima se nikad ne smuva), mama mu svaku njegovu devojku otera. Obično jedinac, i uvek je centar sveta. Na kraju krajeva, mama tako kaže.

Sponzoruša – Nikad sama, nikad loše obučena i nikad nema više od 200 dinara u novčaniku, a i šta će joj, njena najnovija žrtva (čitaj dečko) ima zlatnu Diners karticu.

Sponzor – Retko je pare zaradio sam, ali ih rado troši na svoj najnoviji trofej (čitaj devojku). Kad mu kažu da je sponzor, on se vadi da je gej, jer to je danas kul.

Comments