Džordž Kluni (George Clooney) i Bred Pit (Brad Pitt) su se vratili starim ulogama, zajedno sa istom ekipom iz prethodnog filma, koji je doživeo planetarni uspeh. Upravo taj uspeh su holivudski producenti hteli da iskoriste i snime nastavak, nadajući se dobroj zaradi i dobroj prođi filma slične tematike.

Očekivanja: Nećemo se lagati ako kažemo da toliko dobrih glumaca u istom filmu nisu podgrejali naše nade da će film biti uspeh. Ketrin Zita Džouns (Catherine Zeta Jones) se pridružila već postojećoj ekipi i očekivanja su rasla.

Glumackaekipa1 Najveća filmska razočaranja: “Igraj svoju igru 2”

Snimljen je i treći deo, ne znamo zbog čega

Razočaranje: Pomešane kritike su dale filmu srednju ocenu, iako se našao na desetom mestu po isplativosti te godine. Spor početak i obrt na kraju filma koji se ne slaže u potpunosti sa radnjom nije mogla da spase ni sva harizma dvojice glavnih likova.

Prethodna najveća filmska razočaranja možete pogledati ovde


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments