Devedesete. Ako izuzmemo krize, ratno stanje, lošu garderobu i sve te nemile okolnosti, ostaju nam divne godine naše mladosti. Vreme je bilo drugačije, momci su bili drugačiji, možemo reći da je sve bilo, kako-tako, normalnije nego danas. Da se podsetimo nekoliko najzgodnijih frajera koji su nam devedesetih godina krali srca.

Mark Volberg 

Danas je poznat kao ozbiljan glumac, ali je zato devedesetih Mark (Mark Wahlberg) bio frontmen rep grupe Marky Mark and the Funky Bunch. Tada su ga devojčice širom sveta i upoznale i stvorile od njega sex-simbol.

slika 136 Najzgodniji frajeri devedesetih

Slika govori više od reči

Čendler Bing 

Iliti, Metju Peri (Matthew Perry). Kako želite. U svakom slučaju, ovog urnebesnog i šarmantnog glumca smo upoznali kao Čendlera (Chandler Bing) i kao takvog ćemo ga uvek pamtiti.

slika 222 Najzgodniji frajeri devedesetih

Neodoljivi Čendler

Rajan Filip 

Rajana (Ryan Phillippe) smo upoznali u filmu “Znam šta ste radili prošlog leta” (I Know What You Did Last Summer). Bio je malo čudan u to vreme – previše opsednut idejom da njegova sestra nije toliko kul kao on, ali dobro, bio je prilično oštar prema svima. Ali, sve devojke se pale na bad boyse, zar ne?

slika 314 Najzgodniji frajeri devedesetih

Totalno kul

Vil Smit

Vil (Will Smith) je rođen i odrastao u zapadnoj Filadelfiji, većinu vremena je provodio na ulici i igralištu. Smešan, zabavan i super-kul, najpoznatiji “čovek u crnom” (Men in Black).

slika 415 Najzgodniji frajeri devedesetih

Najslađi čovek u crnom

Dejvid Bekam 

Šta reći o ovom lepotanu? Svi muškarci su oduvek želeli da budu kao Dejvid (David Beckham), a sve devojke su oduvek želele da budu sa njim. Odlično šutira loptu, ima glup-ali-sladak visok glas, 65 moždanih ćelija, kosa mu se vijori na vetru kada trči… Ma, ima li nešto što ne volimo kod njega?

slika 516 Najzgodniji frajeri devedesetih

Žene vole fudbalere

Kurt Kobejn 

Zaljubile smo se u Kurta (Kurt Cobain) kada smo počele da slušamo grupu Nirvana. Volele smo njegov grunge stil sa sve dugom kosom, pocepanom odećom i mržnjom prema sistemu. Ne znamo šta se desilo da bi oduzeo sebi život, ali nakon tog tragičnog događaja milioni fanova su patili zbog gubitka ikone.

slika 612 Najzgodniji frajeri devedesetih

Slatkiš

Robi Vilijams 

Još jedan sexy, opasan muzičar koji nam se uvukao pod kožu. Volimo Robijevu (Robbie Williams) romantičnu stranu koju je pokazao pevajući veliki hit “Feel”.

slika 710 Najzgodniji frajeri devedesetih

"I need to feel real love..."

Leonardo Dikaprio 

Mlad, lep, neodoljiv, šarmantan, talentovan, sexyLeo (Leonardo Dicaprio). Ukrao je naša srca kao Džek (Jack) u filmu “Titanik” (Titanic). Poručio nam je da živimo svaki dan kao da je poslednji!

slika 88 Najzgodniji frajeri devedesetih

"Make it count!"


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments