Ipak, ono što je veoma jasno je da tajnovita Naomi ima ogromnu podršku poznatih prijatelja u svojoj odluci da postane majka, a neke od poznatih ličnosti koje su joj ostavile dirljive komentare ispod pomenutog posta su glumica Zoe Saldana i modni kreator Marc Jacobs. Oboje su izrazili svoju sreću i poželeli Naomi i njenoj bebi najlepše čestitke, a Mark je rekao kako smatra da će Naomi biti sjajna majka, i kako su i ona i njena beba prave srećnice. Ono što nam sada ostaje da se zapitamo je da li će Naomi na društvenim mrežama nastaviti da deli lepe vesti u vezi sa majčinstvom i odrastanjem njene ćerkice, ili će ipak ovaj životni proces i identitet svog deteta, kao i do sada, držati u tajnosti – van budnog oka javnosti i interneta.

Ime Naomine ćerkice još uvek nam nije poznato, ali nestrpljivo ćemo pratiti njen Instagram nalog kako bismo prvi došli do radosnih vesti, a nadamo se i nekim throwback fotografijama trudne Naomi. Njen trudnički stil mora da je bio sjajan, kao i njen svakodnevni stil za koji su zaslužni mnogi kreatori čije je modele nosila tokom svoje duge karijere – i sigurni smo da bi bio odlična inspiracija trudnicama širom sveta.

Manekenka Naomi Campbell definitivno će ostati zapamćena kao jedna od najpoznatijih i najboljih manekenki današnjice, a ona je i jedna od čuvenih Versaceovih top modela iz devedesetih godina. U ovom periodu, manekenke su po prvi put dostigle status poznatih ličnosti, i tačno se znalo koje su to manekenke najtraženije i za koje dizajnere su one spremne da prošetaju po pisti. Naomi je bila jedna od njih, a svoj status vrhunskog modela održala je sve do sada, i dalje bivajući aktuelna u kampanjama velikih modnih kuća. Uz to što se bavila manekenstvom, Naomi se pojavila i u nekoliko drugih ostvarenja, kao što je spot za jedan od popularnih hitova Michaela Jacksona, “In the Closet”. Naomi niže samo uspehe i sigurni smo da će se i u ulozi majke veoma dobro snaći, a mi joj u tome želimo svu sreću.

Naslovna fotografija: instagram.com/naomi

Anja Đorđević

Comments