1/2

“Moj sedmogodišnji sin i ja redovno doniramo njegove igračke deci bez roditelja. Prvi put, nije mogao da se odrekne ni jedne. Tek posle nekoliko sati pregovaranja, i njegovog gutanja knedli, napunili smo kesu. U trenutku primo-predaje igračaka, moj sin je osetio da je odjednom odrastao, a ja da će nam svaki sledeći put ovaj posao biti sve lakši. Jednoga dana, umesto igračaka, poklanjaće veće i važnije stvari.”

Ovako je Nataša Miljković, naša poznata voditeljka opisala svoj trenutno najvažniji zadatak – da svog sina nauči da bude human i nesebično poklanja. Ona je u video intervjuu, snimljenom u okviru zajedničke kampanje UNICEF-a i Wannabe Magazine-a “WannaGive- jer je tuđa sreća i moja sreća”, objasnila zbog čega je važno davati.

“Kada dajemo možemo da promenimo nečiju sliku o ljudima, kao sebičnim, zatvorenim i udaljenim. Tako pravimo male promene, a puno malih promena znači jedan bolji svet”, istakla je Nataša.

Ovaj iskreni intervju jedan je od brojnih koji su snimljeni u okviru pomenute kampanje, pokrenute sa ciljem promovisanja humanosti i važnosti redovnog mesečnog doniranja kroz Klub prijatelja UNICEF-a.

“Posebno je važno da pažnju i pomoć usmerimo ka najmlađima. Tako menjamo njihovu sliku o svetu u kojem živimo”, istakla je Nataša u i dodala da kada pomažemo deci, menjamo čitav njihov život i ublažavamo razočaranost sa kojom možda u tom trenutku odrastaju.

natasa miljkovic 2 Nataša Miljković: Najvažnije mi je da sina naučim da bude human i nesebično poklanja