Biseri su pomalo tradicionalan komad nakita koji ne treba da stoji na komodi i skuplja prašinu. Volite bisere, a ne znate kako da ih iskombinujete, a da ne izgledate suviše elegantno? Podelićemo sa vama tajne velikih majstora. Biseri jesu nakit koji se može uklopiti sa garderobom na različite načine. Koliko god to neverovatno zvučalo, možete najnoviju trendi odeću uklopiti sa vanvremenskim biserima. Evo nekoliko ideja za nošenje istih. Nosite bisere na neočekivan način. Udaljite se od svakodnevnih kombinacija i distancirajte se od klasičnih koktel haljina. Poslužio bi i bakin nakit, kao i neka njena odeća. Biseri jesu klasičan model nakita koji se svake sezone može menjati i upotpunjavati eliksirom mladosti. Uz pomoć naših saveta ovom aksesoaru daćete drugačiju notu.

Biseri u kosi

U slučaju da nemate pojma kako da nosite bisere, iskoristite vrlo popularan trend, nakit u kosi. Pozajmite od vaše bake neku staru ogrlicu koja vam može poslužiti za nikad originalniji aksesoar. Ova fantastična ideja dolazi iz kuće Koko Šanel (Coco Chanel). Možda malo deluje kao ukras za nevestu, ali biseri nisu namenjeni samo za venčanja. Ovo može biti veoma originalan detalj ukoliko pronađete bisere (ne moraju biti pravi) i zalepite ih za ukosnice.

Slika 110 Naučite da nosite bisere

Neka biseri budu rasuti svuda po tvojoj kosi

Biseri sa džinsom

Poznati inspirišu. I to najčešće kada je moda u pitanju. Uske i tamne farmerice i visoke štikle se savršeno mogu uklopiti sa tankim perlama. Uz ovu kombinaciju savršeno ide i sako. Više slojeva bisernih ogrlica će dati poseban pečat ovom izgledu.

Slika 23 Naučite da nosite bisere

Izdvojite se iz mase i ponesite ovaj neočekivano dobar sklop

Biseri sa krznom

Verovatno se skoro niko ne bi usudio da spoji krno sa biserima. Ipak, neko je jednostavno prihvatio ovaj izazov i pogledajte rezultat. Ukoliko imate krzneni okovratnik i biseri mogu doći u obzir ako nosite bluzu koja dozvoljava nošenje istih. To može delovati veoma glamurozno i šik. Ovaj aksesoar se savršeno uklapa uz pletene haljine i običnu belu košulju. Ovo može poslužiti kao preokret u vašem oblačenju.

Slika 34 Naučite da nosite bisere

Koliko god elegantan aksesoar bio, može izgledati klasično uz odgovarajuću odeću

Kao prva dama

Mišel Obama (Michelle Obama) ima nepogrešiv stil i pravi je primer dobrog nošenja bisera. Kod nje se ne može uočiti greška. I vi je možete iskopirati kada je ovaj modni detalj u pitanju. Ogrlice od bisera mogu biti kraće, ali i duže i da se preklapaju. Sve ovo ide uz džemper od kašmira, crnu haljinicu ili suknju.

Slika 43 Naučite da nosite bisere

Biseri su ukras za ženu sa stavom

Biseri u boji

Lažni biseri dolaze u različitim veličinama, oblicima i bojama. Zašto ih ne iskoristiti kao savršen dodatak kombinaciji? Možete se odlučiti za vrlo upadljive neonske ili pastelne boje. Neka to bude vaš lični dobrinos jedinstvenosti.

Slika 53 Naučite da nosite bisere

Ležerno i totalno moderno

Ogrlica od bisera

Ogrlica od bisera je veoma popularna ove sezone. Neka to bude upadljiv detalj koji će ostati svakome u sećanju. Totalno moderno!

Slika 62 Naučite da nosite bisere

Savršeni ukras za vrat svake žene

Zamršene perle

Biseri deluju veoma šik i posebno kada se vežu u čvor. Efekat je mnogo lepši kada su biseri duži i padaju. Svaka jednostavna stvar uz pomoć ovog komada nakita može da se transformiše u veoma zanimljivu.

Slika 72 Naučite da nosite bisere

Ulepšajte svoj svet najlepšim modnim komadom

Za kraj još jedan savet. Perle treba znati nositi, biserne kuglice ne trpe bilo kakva izdanja i situacije, a posebno im smeta nebriga. Bisere nose posebne žene, žene koje osećaju njihovu moć zavođenja i čar kojom plene. Nosite ih sa osmehom na licu, jer jedino tako su pun pogodak.

Slika 82 Naučite da nosite bisere

Biseri su učinili ove kombinacije savršenim

Izvor fotografija: tumblr. com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Comments