Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Svako ko je na funkciji mora biti lepo stilizovan i tu stavljamo tačku.

Naime, ovo i te kako ima smisla. Reći ćemo vam i zašto. Zbog toga što taj neko treba da bude primer ostalima, da ima stila i da sa malo para uspe da izgleda vrhunski. Da nosi odeću, a ne da odeća nosi njega, ali nikako ne sme da dozvoli da potcenjuje izgled zarad napunjene kreditne kartice ili visokog položaja.

Sigurno da ne treba mahati etiketama brendirane odeće. Treba da bude odeven sa ukusom i bez preterivanja. Postoje čak i primeri osoba koje žrtvuju ostale povlastice zarad odeće. To vam ne bismo preporučili, ali vas zato suočavamo sa navikama visoko stilizovanih ljudi.

Visoko stilizovana žena obraća pažnju na to kako su devojke u gradu, na ulici ili na nekom drugom javnom mestu, obučene.

Posećuje sajt “Pinterest” i uživa gledajući kombinacije koje su moderne u svetu. Voli “Uradi sama” rubrike, jer je čini ponosnom kada sama napravi nešto trendi i nešto što ne košta mnogo.

Slika118 Navike odlično stilizovanih ljudi

Mesto koje stilizovane žene posećuju

Pored ovog, tu su i brojni blogovi i sajtovi koji kriju dosta šik i interesantnih komada. Treba se edukovati u svakoj sferi života. Pa što da ne kada je u moda u pitanju.

Visoko stilizovani ljudi nemaju određene radnje gde kupuju. Oni kupuju svuda. Traže, biraju, ne uzimaju tek da bi nešto kupili.

Nemaju predrasude o prodajnim mestima, već se fokusiraju samo na kvalitet. I da, bolje je dati više novca na kvalitetniju stvar, nego uštedeti ili pak insistirati na kvantitetu.

Preferiraju udobnost. To znači da bi se devojka od stila pre odlučila za ravne patike, koje su super moderne, a ne bi lomila noge na visokim štiklama, samo da bi ispala dobra riba. Više se vodi računa o tome kako ti nešto stoji i da li ti pristaje, nego da li je seksi i provokativno.

Slika217 Navike odlično stilizovanih ljudi

Budi i ti žena sa stilom!

Žene sa stilom znaju da ulepšaju svaku stvar. Neki odevni predmet sam po sebi ne ostavlja nikakav utisak, ali kad se složi sa sakoom ili pantalonama, efekat je skroz drugačiji. To je ono što ne može svako.

Ne potenciraju na modernim i must have stvarima, već zadovoljavaju samo svoje kriterijume i prate svoj cilj.

Sledite ove savete i možda ćete i vi dobiti epitet visoko stilizovane osobe.


Violeta Stojanović

Editors choice