5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Ponedeljkom se pitaš kako ćeš izdržati ovu nedelju, u sredu govoriš sebi da je dobro, već je pola prošlo, u četvrtak već osećaš da posustaješ i ohrabruješ se kako imaš još samo petak da izdržiš, petkom uveče ostaješ iscrpljena i odustaješ od svih planova, jer najzad možeš da legneš i da se naspavaš, a osećaš da bi mogla da spavaš mesec dana i znaš da ti vikend neće biti dovoljan da se odmoriš. Kako neke žene uspevaju da uvek budu pune energije, ili da barem odaju takav utisak?

Vežbanje

Da, da, znaš. Svi ti prvo to kažu – da bi imala energije, moraš da utrošiš nešto energije, vežbanje je zdravo, podstiče cirkulaciju, održava mišićni tonus i kondiciju, oblikuje tvoje telo (što podiže samosvest i samopouzdanje), a prateća hemija je ono što je ključ – lučenje endorfina utiče na nivo energije i raspoloženje. Kad si suviše umorna da bi vežbala, a nateraš se i odradiš svojih pola sata, osećaćeš se bolje – bićeš umorna, ali na drugi način.

Gledanje videa sa mačkama

Jeste, mačke su lekovite. Sigurno je dovoljno zabavno gledati i klipove sa psima, ali čak i ako niste ljubitelj mačaka, ozbiljni naučnici preporučuju da odgledate neki od brojnih snimaka na Youtube-u, koji prikazuje kako se ponašaju i igraju mačke. Samo gledanje u ove fascinantne životinje podiže nivo energije i produktivnosti više od 20 procenata!

Editors choice