U opuštanju i vrhunskom uživanju u krevetu često nas ometaju – gluposti. Opterećujemo se stvarima koje muškarci uopšte ne zapažaju, osećamo se loše što nije sve savršeno i što mi nismo savršene, što nam se vidi ovo ili ono. A činjenica je da muškarci ne primećuju čak ni neke stvari oko kojih ste se potrudili, jer su usredsređeni na akciju. Kad jednom počnete da se ljubite, grabite i svlačite, mnoge stvari koje tebe opterećuju, izgube svaku važnost. Što se muškaraca tiče, one nisu važne ni pre, dok razmišljaju o tome hoće li se susret završiti onako kako priželjkuju.

Nedepilirane noge

Muškarac sa kojim si se našla u vrućoj situaciji, već se sretao sa neobrijanim ženskim nogama, ako je imao barem jednu dužu vezu. Ako se depiliraš, dlačice moraju da izrastu, ako se briješ, možeš to da rešiš za pet minuta u kupatilu, ako ste kod tebe i ako ti to baš toliko smeta. Ali veruj, njemu ne smeta. Ne dozvoli da te takva stvar odvrati od prepuštanja uživanju, jer to je ono što će on svakako primetiti – tvoju strast i predanost i način na koji vodiš ljubav. To ostavlja mnogo veći utisak, nego bilo koja količina dlaka na tvojim nogama.

Nivo urednosti tvoje intimne frizure

Danas se svi depiliramo i brijemo u intimnom području, a posledice ovog friziranja mogu da budu vrlo ružne – urasle dlačice na najosetljivijim delovima, crvenilo, iritacija, posekotine i bubuljice na venerinom bregu… Najveći broj muškaraca stvarno nema neko određeno mišljenje i zahtev u odnosu na tvoje intimne delove – osim da mu budu dostupni i da lepo reaguju na njegov trud. Da li si odabrala brazilku, ili potkresanu šumicu, imaš li nešto malo dlaka u nekom obliku, i da li tvoju glatkoću narušavaju urasle dlačice i crvenilo, muškarcima nije važno, uglavnom to i ne primećuju, ili se brzo naviknu na tvoj stil.

Comments