Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Teško je naći nekog normalnog – to bi mogla da bude rečenica urezana u spomenik ljubavnim odnosima u 21. veku, jer je svi izgovaramo. Pritom, verovatno svi sebe smatramo normalnima, a one pogrešne, koje stalno srećemo, psihopatama. Mnogo je tekstova napisano o tome, mnogo je suza proliveno, mnogo para uloženo u psihoterapije – razumeti sebe, voleti sebe, isključiti mehanizme koji sabotiraju emotivne odnose, prepoznati svoje okidače i ne reagovati kad (opet) sretnemo nekog ko je totalno naš tip, a ko će nas (opet) uvući u igru slagalice – kako pokupiti i (ponovo) složiti komadiće polomljenog srca, samopoštovanja, poverenja… To, kako ćemo sa sobom, jeste najvažnija stavka u ljubavi, ali možemo sebi malo da pomognemo, ako odlučimo da ne ulazimo u opasne situacije, da u potrazi za nekim normalnim ne pokleknemo na prvo ukazivanje pažnje, topline i zainteresovanosti, koje nam nudi manipulator.

Teško je odoleti ljubavnoj ofanzivi i to je veoma uspešna taktika narcisoidnih tipova – a evo kako da je prepoznate.

View this post on Instagram

Home vibes!! And more love!!! 😍🧡

A post shared by Love & lifestyle photography (@story.of.marcus) on

Manipulatori i psihopate su veoma senzitivni – oni “njuše” i osećaju vaše okidače i precizno ih pritiskaju, za njih je to igra i to laka, jer, prema njihovom iskustvu, žene su željne pažnje i iskazivanja osećanja i svaka će pasti pod ljubavnom ofanzivom. Naoružani teškom artiljerijom – slatke poruke od buđenja, do zaspivanja, poklončići iznenađenja, obilje komplimenata, zadivljenost i zainteresovanost za vašu ličnost, vaš posao, vaše mišljenje, vaše telo…sve vaše.

On izgleda i ponaša se kao ludo zaljubljena osoba. Možda i jeste zaljubljen, ali prefiks “ludo” je ključ ove priče. Lako je prepusiti se tetošenju koje manipulator velikodušno pruža, infiltrirajući se lagano pod vašu kožu, u vaše misli, snove, srce… Jer, možda je ovaj put stvarno, možda ste najzad sreli nekog ko vas obožava i tretira kao kraljicu (kao što zaslužujete), za čim oduvek čeznete… Već sam tok vaših misli i osećanja je sumnjiv i trebalo bi da vas navede da ustuknete i da setite šta je bilo kad ste se prošli put tako osećali.

Editors choice