Znate one vruće, strasne i ljubavne filmske scene, ne one pornićarske, nego one na koje otkidamo, jer maštamo da se i same tako osećamo. Da se nađemo u takvoj situaciji, sa frajerom pored koga jednostavno nemamo kontrolu nad sobom…ah! Ali, romantične strastvene scene u filmovima, jednako su gluma kao i scene u pornićima – nemaju edukativnu vrednost, nisu realne i kad pokušate da ih sprovedete u praksi, jednostavno ne rade kako treba.

Stojeći uza zid

Oni su pristojni u liftu, jer se neka bakica vozi sa njima, a napetost među njima je tako gusta, da može nožem da se seče. Drhtavim rukama otključavaju stan, upadaju unutra i jedva stižu da zalupe vrata (nogom) jer su se već bacili jedno na drugo, tu u hodniku. Skidaju se žurno i delimično, oslobađajući samo neophodne delove tela, grabe se i počinju žustar seks u nemogućoj pozi – ona priljubljena uza zid, sa jednom nogom obmotanom oko njegovih kukova, on se jednom rukom oslanja o zid, drugom je drži za guzu. Izgleda tako seksi na filmu. Ali kad probaš to da izvedeš, shvataš da zid nije nikakav oslonac, da partner mora da savije kolena gotovo do čučnja i da je nemoguće postići punu penetraciju i istovremeno održavati ravnotežu.

Na kuhinjskom stolu

Ono kad on muževno odgurne sve sa stola na pod, zgrabi svoju ženku i baci je na leđa, strgne joj gaćice i podigne joj noge na ramena. A ona u transu. Da li bi se stvarno tako osećala kad ti se upravo razbila omiljena šolja za kafu, ostaci salate pljusnuli svud po podu, zajedno sa komadićima keramike tvoje omiljene činije za salatu, koji su se pomešali sa komadima nekadašnjeg tanjira iz servisa koji si nasledila od bake… Da, ostavljamo takve stvari na stolu, zato što ne planiramo da ih neko porazbija, kao oblik predigre. Osim toga, kuhinjski stolovi su retko tako stabilni da mogu da podnesu težinu tela i drmusanje tokom seksa, a i tvrdo je brate.

Comments