Najzad ste izašli, jer si prigovarala i bila uvređena što nigde ne izlazite i insistirala si, pa je rešio da ti ispuni želju. Nije njemu teško da te izvede, niti je neka cicija, pa ne želi da plati večeru. Samo mu je izbor malo čudan – neka birtija na kraju grada za koju nikad nisi čula i u kojoj osim vas boravi samo konobar i par lokalnih pijanaca. On tvrdi da je ovde odlična hrana i da je baš rustično i autentično – ali zaparavo je siguran da ga tu niko poznat neće sresti sa tobom. Napravi eksperiment, pa sledeći put ti izvedi njega na mesto po svom izboru, da vidiš kako će se ponašati, ako uopšte pristane na izlazak. Ako se inače vaša veza odvija na samo dve lokacije – u tvom, ili njegovom krevetu – valjda ti je jasno šta to govori. Ako ti je jasno, a ne želiš da priznaš, mi ćemo umesto tebe – odgovara mu da ima seks sa tobom, ali ga ne zanimaš kao partnerka.

Kad se desi da mora da te upozna sa nekim svojim ortacima, prijateljima, rođacima, kolegama, predstavlja te imenom i kulturno vas upoznaje, ali uopšte ne kaže da si ti njegova devojka. Momak kome je stalo, istakao bi ovu “sitnicu” odmah i sa ponosom. Takođe, ne zanima ga da upoznaje tvoje prijatelje i bliske ljude i izbegava takve susrete na svaki način.

Dok hodate zajedno, ne drži te za ruku. Nikad te nije zagrlio ili poljubio pred drugima, odnosno u javnosti, niti je ispoljio ikakav oblik fizičke bliskosti i nežnosti. Možda ti je rekao da on to mrzi i da to nikada ne radi, ali to nije prihvatljivo, to je prosto način da se lako izvuče sa tim.

Izvor fotografija: instagram.com/romance__4ever

Brankica Milošević

Comments