Rećićemo vam samo jedno: Ne možete kriviti zgodne i smotane momke, glavne junake nove Fox Life serije “Prevaranti”, što su izgubili “glavu”, a usput i sav novac koji imaju, zaljubivši se u vrhunsku i šarmantnu prevarantkinju Medi. Pomenuta mlada dama je jednostavno toliko dobra u svom “poslu” i toliko snalažljiva da prosto ne možete, a da ni sami ne ostanete očarani njenim talentom, šarmom i da navijate za nju – koja je u suštini – negativac! Ali da li je ova nova TV serija dobra koliko i glavna junakinja?

nup 175194 1428 h 2017 Ne znaš šta da gledaš ove jeseni? Prevaranti su nova serija zbog koje ćeš izgubiti glavu!

Pre nego što vam otkrijemo naše utiske, uvešćemo vas u radnju nakon što smo odgledali premijernu epizodu serije koja je na Fox Life kanalu emitovana u ponedeljak, 4. septembra. Medi u ovoj epizodi glumi konobaricu poreklom iz Belgije, Avu i uspeva da zavede i privuče pažnju simpatičnog i pomalo stidljivog Ezre – momka koji je imao san da živi u Parizu i koji je šarmiran njenim akcentom i suptilnim flertom. Sve ovo saznajemo kroz Ezrina sećanja jer su on i Ava zapravo već venčani i Ezra želi da iznenadi svoju novovenčanu suprugu poklonom za 29 dana braka, tako što će kupiti štene. Međutim, upravo tad Ezra saznaje da nema ni prebijene pare na računu, da od Ave nema ni traga ni glasa; broj telefona koji je koristila je nepostojeći, ali za sobom jeste ostavila pomalo preteću ali i iskrenu video poruku:

Inbar lavi 1 1 Ne znaš šta da gledaš ove jeseni? Prevaranti su nova serija zbog koje ćeš izgubiti glavu!

“Više me nikad nećeš videti. Što pre to prihvatiš, to bolje po sve nas”, Ava ovim rečima upozorava Ezru pre nego što mu otkrije da u svom posedu ima čitavu fasciklu dokumenata koji potvrđuju da Ezrin otac čitav život vara svoju suprugu, Ezrinu majku. Na ovaj način, Ava/Medi drži Ezru u šaci i preti mu da ako je prijavi policiji, njegova majka će saznati istinu. Takođe, poručuje mu i da nastavi sa svojim životom, jer je dobar čovek, velikog srca i da će ponovo naći ljubav.

U svakom slučaju, Medi uspeva da pobegne uz pomoć svojih partnera Maksa i Ketrin. Sa novom bojom kose i kontaktnim sočivima, na aerodromu je ne prepoznaje ni Ezrin rođeni brat na kojeg slučajno naleti.

Comments