Biti oženjen je super, imaš ko da ti pegla, kuva, pere, donosi pivo… Ali imaš i ko da ti zvoca, donosi račune pod nos, večito kudi i žali se. Većina žena bi me pogledala očima osude, ali ja vas razumem. Biti slobodan momak otvara mnoge mogućnosti. Posebno ako si dobro zaposlen, ako putuješ, imaš širok krug prijatelja, zaista i nemaš vremena da se duboko posvetiš jednoj ženi, jednoj vezi, i to je ok, do određene godine. Nabrojaću vam sada pet iskrenih razloga zbog kojih momci više vole da budu solo:

Imaju više vremena da nađu onu pravu! On verovatno ima primere svojih prijatelja koji su požurili i oženili se na prvu loptu, sada kukaju i beže od žene i deteta koje su napravili nakon par meseci veze. I onda ga to jednostavno opasulji da bude oprezan i da bira pažljivo. Biti sam ti daje dovoljno vremena za lutanje na tržištu prelepih žena. Daje ti vremena da nađeš svoju srodnu dušu. I stvarno najgora greška koju čovek može napraviti jeste da bude primoran da provede svoj život sa pogrešnom ženom.

slika 1da Neće da se ženi pa to ti je

Apsolutno svoj

Svaka noć je njihova noć! Za neženju je svako veče veče za provod sa ekipom. Dakle, kafići, splavovi, kafane, ludnice i zezanje do jutra. Buđenje sa nepoznatim ženama, iskradanje, smišljanje lažnih brojeva telefona, lažnih imena. Ma idi… Oženjen čovek uglavnom ima ograničeno kretanje, nažalost.

Comments