Isabel Marant

Na reviji Isabel Marant za jesen/zimu 2018/19, bilo je dosta dobrih komada, dizajniranih do savršenstva i to sve uz zvuke “Jolene” Dolly Parton  – i sa impresivnom lakoćom i sigurnošću modela koje su genijalno odabrane i uključuju imena poput: Amber Valletta, Anna Ewers and Gigi Hadid. Od zanimljivih prerijskih topova do kaubojskih čizama,prerijski look je još jednom ostvaren. Iako je deo njenog repertoara od uvek, kad god je vreme za rodeo, kroz mnoge sezone do sada, Marant se odazove na poziv i uradio ono što najbolje ume. 

Loewe

Umetnička dekonstrukcija je ključni element kolekcije ove sezone. “Originalni jezik modne kuće je preciznost, pažnja na detalj, kožni elementi,i luksuz.“izjavio je Jonathan Anderson i to i predstavio.

Balenciaga

Za najnoviju kolekciju, umetnički direktor brenda Demna Gvasilia je napravio saradnju sa  The World Food programom. “Smatramo da je partnerstvo sa The World Food Programme izuzetno značajan korak u činjenju modne industrije korisnijom na drugačiji način, i podržavanju dobrog kad god je to moguće.” Kao da je bilo kome potrebna dodatni razlog da kupi Balenciaga komad, ali Demna je dodao i to da sada kada neko kupi bilo šta iz WFP brendirane kolekcije, učiniće značajnu razliku za sve one ljude koji žive u krajevima sveta gde je glad najveći neprijatelj, bilo pomažući im da se spasu nesreće koja ih je zadesila ili da grade snažniju i srećniju budućnost.

Izvor fotografija: www.instagram.com

Naslovna fotografija: @balmain

Pročitajte još i ovo: 

Pencil suknje su ponovo cool

Tvoj ultimativni vodič kroz trendove za proleće 2018.

Zaboravi na francuski stil: Skandinavske IT devojke preuzimaju modni tron

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Tea

Comments