Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/4

ovan2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Na poslu nemate inspiraciju, osećate se kao da vam je dosadno i svakodnevno razmišljate o promeni, ali kao da nemate dovoljno vere u sebe da presečete i napravite prvi korak da nešto promenite. Ne želite nešto radikalno da menjate, ali postoje tenzije koje vas iritiraju i stvaraju dodatni pritisak, ali kao da se bojite da nekome nešto otvoreno kažete i verujete da vas niko neće podržati u vašoj nameri, pa i dalje stojite sa strane i nervirate se u sebi. Ne dozvolite da vas strah parališe, samo napred i jasno se borite za sebe i svoje ciljeve. Slobodne ovnove očekuje flert sa bilskim saradnikom ili saradnicom, a oni u vezi i barku prepustiće se partneru i uživati u perdivnom vikendu koji im sledi.

bik1111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Pokušavate da svoj život dovedete u red, da nametnete autoritet na poslu kao i kod kuće, ali kao da vam ništa ne ide od ruke. Razlog za to je što niste posebno motivisani, a već duže vreme vas muče finansijski problemi i ne baš idealan odnos sa prijateljima i kolegama. Često upadate u žučne rasprave sa saradnicima, širite negativnu energiju i nezadovoljstvo pa ćete se osećati kao da vas niko ne voli i ne podržava. Razlog za to je samo vaša negativnost, a ne lenjost i loše obavljanje posla. Strpljenje je nešto što vas krasi, tako da pokušajte hladne glave da rešite nesporazume, a ne vikom, svađom i netrpeljivošću. Oni u vezama došli su do prelomne tačke, pucate po svim šavovima i vreme je ili da nešto radikalno promenite u svojim željama i stavovima ili da se rastanete kao ljudi. Osetićete olakšanje i rasterećenje ako prekinete lošu vezu u kojoj ste duboko nesrećni. Konačnu odluku odložićete za kasnije, trenutno nemate motiv ni da menjate sebe ni druge.

blizanci2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Imaćete malih trzavica na poslu i krajem nedelje osećaćete se kao da ste ugroženi, kao da neko potajno želi da zauzme vaše radno mesto. Vaši strahovi donekle su opravdani jer ste neprimetno postali previše popustljivi prema kolegama što je poljuljalo veru u vaš autoritet i liderske veštine. Ali vas krasi izuzetno samopouzdanje tako da se nećete libiti da im pokažete zube i “ko je gazda u kući”. Poslušaćete savete bliskih prijatelja da zauzmete malo čvršći stav prema određenim osobama i jasno im stavite do znanja da sa vama nema šale i da oni koji pokušaju da vas miniraju ustvari samo sebi škode. Vaša vera u partnera slabi svakog dana sve više, a idilična romansa pretvorila se u strepnju da li je on/ona onaj pravi i vredan svake žrtve. Muči vas i osećaj da je osoba koju volite neverna ili da se polako udaljava od vas. Oni slobodni kroz slučajni susret imaju šansu da upoznaju osobu koja će im poljuljati tlo pod nogama.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice