Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

2/4

rak2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Rakovi trenutno razmišljaju o odmoru i da se konačno posvete sebi i uživanju. Vaše misli su usmerene na more, celodnevno sunčanje i ispijanje koktela na nekoj mirnoj i tihoj plaži. Previše ste sebe forsirali, ostali ste potpuno bez energije i definitivno ove nedelje je najbolje da uzmete odmor i nikako ne počinjite nove poslovne projekte. Razmišljate i da pokrenete svoj sopstveni biznis, ali to je na dalekom štapu, a sada nemate ni vremena ni energije da se tom odlukom ozbiljnije bavite. Zauzeti rakovi uživaće u podršci voljene osobe i smeši im se putovanje o kome već godinama maštaju. Povoljna finansijska situacija biće ključ da se odlučite da otputujete na neko skupo i luksuzno putovanje. Oni slobodni će se opustiti, nabaciti širok osmeh na lice,a pozitivan stav i dobro raspoloženje učiniće da vas udvarači saleću sa svih strana.

lav2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Vama je na poslu odlično, nemate nikakvih bojazni da će vam neko podmetnuti nogu, pokušati da vam preotme poziciju ili da minira vaše predloge i sugestije. Shvatili ste da ste u nekim situacijama nemoćni i kada ne možete ništa da učinite za svoje dobro najboje je prepustiti da se stvari jednostavno dese. Iako ste se u prethodnom periodu mnogo nervirali i osećali kao da vas napadaju sa svih strana, sada ste mirne glave i potpuno flegmatično prihvatate kako kritike i sugestije. Slobodni lavovi imaće mogućnost da biraju jer ih udvarači saleću sa svih strana, dok one u vezama ili braku čekaju svađe zbog njihovog sebičnog i impulsivnog karaktera.

devica2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Ljudi vam nesebično nude pomoć, ali vi kao da sumnjate u nečiju dobrotu pa nastavljate po svom srljajući u ambis. Postalo vam je monotono na poslu, nedostaju vam izazovi i noviteti, tako da sve obavljate mehanički i bezvoljno. Ova nedelja svaršen je period da odete na kratak odmor jer dosada na poslu uticaće da budete lošeg raspoloženja, razdražljivi i skloni svađama sa ukućanima i bliskim prijateljima. Želja da nešto promenite u vezi vas je prilično umorila i iscrpela tako da ćete vaša veza u narednom periodu postati letargična. Ako ste već neko vreme sami, taj status ćete zadržati i u narednom perioldu.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice