Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

jarac2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Manjak slobodnog vremena čini to da se osećate bezvoljno i da ste potpuno zapostavili svoj društveni život. Ogromna količina stresa i ne baš zavidna finansijska situacija dovela je do toga da se prilično osamite i da počnete da se osećate kao usamljena osoba bez podrške prijatelja i porodice. Zauzeti imaju osećaj da ih partner ne razume i ne pruža im dovoljno podrške, dok slobodni su nezadovoljni što su predugo sami i konačno će rešiti da taj status ubrzano promene.

vodolija2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Potreno je da promenite taktiku koje se slepo držite na poslu. Trudite se da svima pomognete, da budete glavni oslonac i podrška, a ljudi to besomučno iskorišćavaju i zloupotrebljavaju. Krajem nedelje doći će do ključne promene jer ćete konačno reći stop maltretiranju i iskorišćavanju. Posvetićete se sebi i svojim planovima, a drugi neka se sami snalaze. Slobodnima se smeši vraćanje staroj i nikad prežaljenoj ljubavi, dok će oni u vezi i braku naići na velika iskušenja kojima neće moći da odole, jer zabranjeno voće je uvek najslađe.

ribe2111 Nedeljni horoskop: 04. jul   11. jul

Početkom nedelje bićete impulsivni i svađaćete se sa svima, čak i sa ljudima sa kojima ste bliski i koje volite. Sredinom nedelje očekuje vas mirniji period i pomirenje sa osobama prema kojima ste bili drski i netolerantni. I emotivni život biće prožet vašim impulsivnim reakcijama, što će vam se obiti o glavu, jer će i partner da pokaže zube i da se zauzme za sebe. Ako se ne smirite i ne obuzdate, očekuje vas bolni raskid i prekid veze. Slobodni pripadnici znaka privlače poglede osoba koje su samouverene i zrače seksualnošću. Samo napred, to je ono što vam trenutno treba.

Izvori fotografija: 7-themes.com

Milena Stojanović

Editors choice