ovan2111111111111111111121 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Ova sedmica pravo je vreme da prihvatite nove poslovne ponude jer trenutnom situacijom niste zadovoljni. Mnogo toga na radnom mestu ne štima, preterano se dajete, a nagrade izostaju. Pred vas biće stavljeni zadaci kojima niste dorasli i osetićete se kao da ste na testu. Moguć je premor usled nagomilanih obaveza kao i oštri sukobi sa kolegama. Negativno ste nastrojeni, ali već tokom vikenda situacija će se popraviti i bićete zadovoljniji i raspoloženiji jer ćete se malo odmoriti i napuniti baterije. Ako ste slobodni, i ove nedelje u mislima će vam biti osoba sa kojom ste nedavno prekinuli vezu zbog sitnih razmirica. Mnogima se smeši pomirenje i nastavak veze. Zauzeti Ovnovi biće spontani i prepustiće se užicima sa voljenom osobom.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Vama se konačno smeši miran i lagodan period jer ste do sada često padali u monotoniju i depresiju. Svakako da ste stoički podneli ne baš sjajan period i sada konačno možete da odahnete i smireno razmišljate o poslu i zaduženjima. Krajem nedelje možete i da očekujete poboljšanje kada su uslova rada u pitanju. Finansijska situacija takođe se popravlja, ali ne ulažite veće svote novca. Ovaj period nikako vam nije povoljan za investicije. Slobodnima druga polovina nedelje donosi lep period gde je moguća veza puna strasti sa osobom koja će vas fizički doslovno oboriti s nogu. Ako imate partnera, krajem nedelje očekujte značajna poboljšanja u vašem odnosu.

blizanci2111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Trenutno imate malih zastoja zbog tehničkih problema na poslu. Vi ste spremni za nove poslovne poduhvate i smeši vam se odlična prilika da sklopite vrlo unosan posao od koga možete zaista dobro da zaradite. Ipak, nemojte se isključivo skoncentrisati na zaradu i kratkoročne ciljeve. Povedite računa i kada su u pitanju međuljudski odnosi sa kolegama i povedite računa da energiju usmerite na dugoročne planove. Slobodni Blizanci sumnjaju u sebe, svoj potencijal i imaju nizak osećaj samopoštovanja. Na vašu sreću, ovakvo stanje biće kratkog daha i vrlo brzo vratiće se onaj vaš osećaj da ste najbolji, pa postoji mogućnost da započnete više paralelnih veza. Zauzeti biće na sedmom nebu, puni ljubavi i spremni da maksimalno udovolje partneru.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments