Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

jarac2111112111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Kod vas će se javiti savršene okolnosti za dalje napredovanje i usavršavanje. Jedino što može da vam poremeti planove jesu vaše prevelike ambicije koje nekome mogu da zasmetaju, te očekujte opstrukcije. Budite samouvereni, hrabri ali neeksponirajte se previše i najvažnije je da mudro nametnete svima svoje ideje. Strpljenje neka bude vaše najjače oružje, te se upravo na ovu osobinu oslonite. Ne možete da napravite neke ključne poteze dok se ne konsultujete sa iskusnijim saradnicima, ali neka vas to ne deprimira. Ako ste slobodni, ova nedelja će vam proći u takvoj žurbi da nećete imati vremena da razmišljate o ljubavi. Uspevaćete da šarmirate svakoga koga upoznate, ali na tome će se sve i završiti. Zauzeti, vaš erotski život će biti interesantan i uzbudljiv.

vodolija2111114211111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Nestrpljivi ste da važne odluke na poslu budu donete odmah, što će vam otežati realizovanje dnevnih zaduženja. Iako se na radnom mestu sve dešava sporo neka vas to ne uzrujava. Vi savesno obavljajte vaš posao i ne opterećujte se problemima, pogotovo ako su tehničke prirode. Neka vam lični interesi i zadovoljstvo budu prioritet broj jedan. Takođe, ne zamarajte sebe tračevima i pričama koje kruže na vašem radnom mestu. Slobodni, vikend će biti buran pa postoji mogućnost upoznavanja fatalne osobe u koju ćete se zaljubiti. Na vama će biti da donesete odluku šta dalje. Zauzete Vodolije su skolne svađama i veoma su negativno nastrojene. Planete zbog sitnica, a računajte na to da vam partner neće ostati dužan ako preterate.

ribe2111112211111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Kod vas na poslu je nastupio baš buran period i iz dana u dan situacija se menja. Prosto imate utisak da ne znate šta su vaša zaduženja i dnevne obaveze. U istoj situaciji su i kolege sa kojima radite. Prosto, priviknite se na datu situaciju i ne tražite izlaz iz nje. Vi ne možete da budete inicijator promena, pa se držite po strani jer zbog tenzija možete doći u situaciju da se sa saradnicima posvađate. Finansijski ne stojite najbolje, tako da ne trošite previše novca. Slobodne će privući osoba koja radi sa vama i koja je veoma kreativna, dok su zauzeti trenutno poprilično mrzovoljni i nedevoljno pažljivi prema partneru.

Izvori fotografija: jamienelsonphoto.blogspot.com

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Milena Stojanović

Editors choice