Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

2/4

rak211111111 1111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Pred vama će se naći brojne mogućnosti ali nekako ćete svaku šansu doslovno prokockati. Muči vas osećaj da ne možete da donesete pravu odluku, niste sigurni šta je vama najvažnije i najpotrebnije i u tom silnom razmišljanju, nećete uraditi ništa da biste napredovali i ostvarili svoje ciljeve. Aktivni ste, razmišljate unapred i planirate, ali kada nešto treba da se realizuje vi jednostavno stanete. Ako ste na rukovodećoj poziciji, kod vas su promene neminovne. Budite optimistični pošto su promene koje se pokreću dugoročno dobre za vas. Ako ste u vezi i sami znate da ste i više nego tolerantni i da ste spremni da zbog partnerovih želja i hirova, sebe potpuno zanemarite. Što pre promenite taj stav da vas voljena osoba ne bi skroz emotivno iscrpela. Ako ste slobodni, tokom vikenda će vas privući osoba koju ćete upoznati preko prijatelja, na proslavi ili prilikom spontanog izlaska.

lav2111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Vi ne bežite od preuzimanja odgovornosti, verujete u sebe, svoj način rada i u svom poslu se trudite da budete najbolji tako što se stalno usavršavate i učite. Prija vam da budete na rukovodećim pozicijama i veoma ste uspešni u svim svojim namerama. Najteži i najodgovorniji zadaci uvek padaju na vaša leđa, ali vi zapravo uživate u tome jer vam prija kada trijumfujete i osećate se kao pobednik. Sa lakoćom ćete ove sedmice ostvarivati zapažane rezultate. Ako ste slobodni, to je zbog toga što vam je poslovni uspeh cilj broj jedan, a ljubavni život potpuno ste zanemarili. Prosto ako se desi nešto spontano-odlično, ako ne, nemate nameru da energiju usmeravate tako što ćete pošto-poto naći partnera. Zauzeti će imati poteškoća da se suzdrže da ne započnu strastvenu vezu sa kolegom na poslu.

devica2111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. januar – 15. januar

Psihološki ste u velikoj krizi i osećate da vam se tlo vrti pod nogama. Greške su postale vaša svakodnevica i to sve zbog premora i prenatrpanošću poslom. Vi se ne predajete lako, ali počeli ste da sumnjate u sebe i svoje sposobnosti. Savet je da zatražite sastanak sa nadređenima, da se jasno definišu vaše obaveze i zaduženja, a ne bi bilo loše da otputujete za vikend i dobro se naspavate. Insomnia vas već danima muči. Partner je taj koji će vas inspirisati da se smejete i više uživate. Voljena osoba će dati sve od sebe da osmeh ne silazi sa vašeg lica. Slobodni, možete ući u vezu i sa nekim koga znate izvesno vreme.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice