ovan 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: U narednoj sedmici Ovnove u partnerskim odnosima očekuje promenljiva atmosfera – pljusak, vetar, hladno, pa sunce, toplota, radost. Biće i strasti i zahlađenja i ljutnje i pomirenja – neće vam biti dosadno, ali vaše raspoloženje može biti iscrpljujuće za partnera. Pokušajte da kontrolišete svoju impulsivnost, da ne biste preterali i povredili partnera (što uopšte ne želite). Slobodni Ovnovi uživaju u slobodi, na svaki način. U trenutku ćete odlučivati da se spremite i izađete u provod (koji će vam prijati), iako ste mislili da ostanete kod kuće i odmorite se. Bićete okruženi ljudima, dobro raspoloženi i inspirisani – i privlačićete pažnju, gde god da se pojavite. Pojavljivaće se bivši partneri i novi udvarači – bez nekih izgleda da vam se približe, osim ako to stvarno ne poželite.

POSAO: Na polju karijere stvari se pokreću – do sada statične situacije počinju da se uzburkavaju, na vidiku su novi projekti, prilike za poslovna putovanja i dogovore vezane za inostranstvo. Sve deluje privlačno i povoljno, ali nemojte donositi bitne odluke bez promišljanja i odmeravanja – ako vam je bilo šta nejasno i sumnjivo, poslušajte svoju intuiciju, stanite, sačekajte, ostanite oprezni. Ukoliko sada napravite pogrešne poteze, to se može odraziti na finansijski priliv ubuduće. Nije vreme ni za troškove, ni za ulaganja.

ZDRAVLJE: U ovom periodu posvetite se sebi više nego što ste do sada činili – obezbedite sebi mir, tišinu, san, odmor, opuštanje. Tako ćete smiriti napetost i ostati stabilni i pribrani u zahtevnim situacijama. Neće vam prijati promene vremena.

bik 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Ovo je dobar period za raspravljanje o nečemu što već neko vreme prećutkujete partneru, a što vas jede iznutra i opterećuje vas. U prvom trenutku, partner će loše reagovati, ali pokazaće se da je vaša inicijativa za razgovor bila pravi potez. Vaša otvorenost podstaći će partnera da se i sam otvori, pa ćete se lakše suočiti sa nekim bolnim i osetljivim pitanjima i učvrstićete međusobno poverenje. Slobodni Bikovi mogu da nalete na stare ljubavi, a strast može vrlo lako da se obnovi i uveri vas da vredi pokušati ponovo. Pa, ako se nađete u toj situaciji, pokušajte, možda je to prava stvar. A i glava će vam biti mirnija – nećete se pitati šta bi bilo da ste dali još jednu šansu.

POSAO: Poslovni period pred vama je napet i ispunjen pritiskom, koji vas stresira i destabilizuje, iako pokušavate da barem delujete stabilno i smireno. Moguća su neprijatna iznenađenja, informacije koje nešto razotkrivaju, a vaše reakcije će biti burne – budite spremni na to. Pokušajte da zadržite smirenost i samokontrolu i da ne reagujete samo zato što ste izazvani – zvezdani je savet Bikovima za ovu nedelju. Takođe je potrebno da budete oprezniji u trošenju novca, jer se pojavljuju nepredviđeni izdaci.

ZDRAVLJE: Osim što ćete biti nervozni i pod stresom, zdravlje vam je prilično stabilno, pa ćete izgurati ovaj period “na mišiće”. Neka naporna fizička aktivnost bi vam prijala i pomogla da kanališete napetos (ako nema seksa, dobro je i trčanje uz stepenice!).

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Nestabilan period za partnerske odnose – ali ne pokušavajte da razrešavate stvari i ne požurujte događaje. Ako ste već neko vreme nezadovoljni u vezi, ovo će biti posebno izazovna sedmica – bićete u iskušenju da tražite razloge da raskinete, ali zvezde vam poručuju da sačekate. Ukoliko partner inicira razgovor o bolnim pitanjima, biće to dobra prilika da uspostavite komunikaciju i bolje sagledate svoj odnos. Slobodni Blizanci će juriti, osvajati na juriš i bivati osvojeni. Strast je vaše gorivo u ovom periodu, ali brzo će se potrošiti i ostaćete malo zbunjeni i zapitani. Nije trenutak za ljubav, ali avanture koje se nude, ličiće vam na to, pa ćete se ponadati i razočarati se.

POSAO: Pred vama je važna poslovna odluka koju treba podrobno da razmotrite, kako biste isključili svaku mogućnost da se pokajete zbog odluke koju ste doneli. Odlučivanje nikad nije lako, ali principi su poznati – držite se onog što je ispravno, moralno, zakonito i dobro i za vas i za druge. Ako pokušavate da postignete kompromis sa ovim vrednostima, ili da ih zaobiđete, stvorićete sebi dugoročne probleme. Troškovi su vam ispraznili budžet i sada vam preostaju samo krediti i zaduživanje – ako već ulazite u tu priču, ne uzimajte više od onog što vam je neophodno!

ZDRAVLJE: Sustiže vas psihički i fizički umor, osećate se nestabilno, rastrzano, ljutito, tužno i malo dezorijentisano – ne znate šta ćete pre. Probajte prvo ono najvažnije – pronađite malo vremena za sebe, odmorite se i opustite. Ako ne možete da otputujete, uvek možete da izađete u dugu šetnju i da priredite sebi opuštanje u kadi.

rak 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Raspored zvezda tokom ovog perioda ukazuje na povezanost svih emotivnih pitanja sa prošlošću. Ako ste u vezi ili braku, pokrenuće se stari strahovi, preispitivanja i sve ono što ste potisnuli i čime ste izbegavali da se bavite. Osećaćete se poraženo zbog toga, ali ne dozvolite da vas taj talas potopi – držite se onoga što realno postoji na dnevnom nivou i vrednujte svoj odnos praktično i objektivno. Slobodne Rakove će takođe sustići nezavršene stvari iz prošlosti – pojaviće se bivši poznanici, partneri, ljubavnici i želeće da obnove veze sa vama. Osećaćete se kao predmet licitacije – ko da više! Biće vam zabavno zbog toga, ali ne upuštajte se olako u obnavljanje bivših odnosa i veza, jer to nije samo zabava.

POSAO: Promenljiva poslovna nedelja je pred vama – neke prilike će se neočekivano pojaviti, a nešto na šta ste računali, nestaće isto tako iznenadno. Nećete moći da kontrolišete ono što se dešava, pa zato pokušajte da se prilagodite i ostanete smireni i operativni. Imate podršku kolega i saradnika, preko kojih stižu bitne informacije i konkretna pomoć. Finansijska stabilizacija pred kraj nedelje.

ZDRAVLJE: U ovom periodu intuicija vam je oštra, a senzibilitet istančan – upotrebite to za svoju dobrobit, za realnu procenu emotivnih i poslovnih situacija. Statično opuštanje vam neće prijati, pa zato radite nešto živahno i aktivno, da se umorite i oznojite.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments