lav 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Zatišje na polju partnerskih odnosa – ne zato što ste rešili probleme i što nemate oko čega da se sukobljavate i nervirate, nego zato što ste oboje suviše zauzeti i obuzeti svojim stvarima i obavezama, pa nemate vremena ni da razmenite dnevne informacije, a kamoli da se svađate. Vreme koje uspete da provedete zajedno, oboje poštujete kao tajm-aut od dnevih napora, ali i od međusobnih zamerki i neslaganja. Slobodni Lavovi će imati prilike da preispitaju svoje odnose sa bivšim ljubavima – i da zaključe da i treba da ostanu bivši. Ne želite nikakva sputavanja i prilagođavanja, pa zato nastavite da uživate u slobodi i komociji – organizujte se kako hoćete i radite ono što volite, sami ili sa prijateljima.

POSAO: Niste baš jako energični i orni na poslovnom planu, ali ste zato uporni i istrajni i uspećete da završite sve obaveze na vreme. Možete se suočiti sa nekim neprijatnostima i naći se u naizgled nerešivoj situaciji na poslu, ali odmah zatim ćete uvideti zašto je to dobro za vas i kakve mogućnosti vam se otvaraju. Budite fini sa ljudima koji su na položaju i čuvajte se svog oštrog jezika – zadržite duhovite i ironične komentare za sebe, jer će biti pogrešno (bukvalno) shvaćeni, a to vam neće doneti poene kod nadređenih. Novac stiže od dodatnog posla, ali je zarada manja od one koju ste očekivali.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i stabilno u ovom periodu, u stanju ste da se nosite sa izazovima, kao i da se opustite i uživate u životu. Samo ne preterujte s uživljavanjem i uživanjem u izazovima (na bilo kom životnom planu).

devica 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Za Device u partnerskim odnosima bilo bi idealno kada bi cele nedelje mogle da budu aktivne i da zajedno sa partnerom učestvuju u raznim dešavanjima – kraća putovanja, izlasci, nabavke, druženja, posete. Potrebno vam je da pokrenete energiju, a to ćete najbolje postići dinamičnim zajedničkim aktivnostima. Slobodne Device su dosta napete i zamišljene nad svojim emotivnim pitanjem – ali tako ništa nećete rešiti, jer odgovore ne možete da smislite unapred, a iskustva dolaze onim redom kojim su vam potrebna. Ako vas neko privlači i uzvraća vaše interesovanje, ne analizirajte, nego uđite u to iskustvo, pa ćete videti čemu će vas poučiti.

POSAO: Na polju karijere, zvezdani savet je da ne trčite tamo gde možete mirno da koračate, ustaljenim tempom. Ako požurite, jer mislite da ćete moći unapred neke stvari da završite, saplešćete se i moraćete sve ispočetka, Ako morate da donosite neke bitne odluke ove nedelje, onda uključite svoje analitičke sposobnosti na maksimum i dobro odmerite razloge za i protiv. Kada je novac u pitanju, troškovi neočekivano rastu, a priliv je isti – nemojte ulaziti u dugove, pozajmice, kredite, niti u veća ulaganja.

ZDRAVLJE: Manji pad energije zbog mogućih prehlada ili alergijskih reakcija – ne zaboravite da uvek nosite sa sobom flašicu vode i pojačajte unos vitamina. Pokušajte da se više odmarate.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Partner ove nedelje postavlja neke zahteve kojima niste baš voljni da izađete u susret – osećate da nemate kapaciteta za ispunjavanje njegovih želja, radije biste ispunjavali svoje, ali ni za to nemate dovoljno energije. I vi imate neke zamerke na partnerovo ponašanje – traži više nego što daje – ali ni to niste spremni da potežete. I ako, sačekajte kada budete imali više volje i energije. Slobodne Vage će biti u situaciji ili da se ograde od svih emotivnih interakcija, ili će površno flertovati na sve strane i davati nadu udvaračima. U zavisnosti od toga da li vam je potrebno da se odmorite i usamite, ili ste voljni da se zabavljate, odvijaće se i vaš emotivni život.

POSAO: Vaše ambiciozne planove koče neke nepredviđene okolnosti ove nedelje, ali imate vi šta da radite – trebalo bi da se bavite ove nedelje rešavanjem poslovnih obaveza koje su se nagomilale, rokovi vas pritiskaju. Ako planirate da uložite neki novac, ne žurite, sačekajte da se okolnosti promene i pojavi prava prilika. Očekivana isplata će kasniti, zato budite pažljivi u trošenju.

ZDRAVLJE: Možda ćete iskusiti manji hormonski disbalans, pa će vam energija padati i podizati se, a vrlo ćete osetljivo reagovati na vremenske promene. Napunite baterije radeći ono što najviše volite – izvalite se i čitajte.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Ove nedelje ćete se (po ko zna koji put) zapitati, da li se vaša veza zasniva samo na jakoj fizičkoj privlačnosti i kako je moguće da se tako dobro slažete u krevetu, kad ne uspevate da se složite skoro ni oko čega drugog. Pa, razmišljajte o tome, možda ćete zaključiti da je to tačno, ali da vredi i neka traje dok traje. A možda biste mogli malo da poradite i na nekim drugim oblicima komunikacije i da malo bolje razumete jedno drugo. Slobodnim Škorpijama će biti dosadno – nema nikakve iskre na zvezdanom nebu ljubavnih dešavanja, niko vas ne inspiriše, niko vam ne nudi intelektualni izazov, niti vas zabavlja. Ima osoba koje vas privlače fizički, pa ako vam to odgovara u ovom trenutku, biće prilike za prolazne šeme i varijante.

POSAO: Osećate se kao da hodate unazad, koliko god pokušavali da krenete napred – za svaki korak napred, slede dva unazad, sa malo stajanja u mestu. Šta god da vas koči i blokira, nećete uspeti na silu da probijete tu blokadu, pa se zato naoružajte strpljenjem i ne trošite živce i energiju uzalud. Kad ne ide, onda neka stoji, dok ne krene. Shvatite to kao ispit svoje mudrosti i sposobnosti da podnesete pritisak neproduktivnog vremena i neostvarenih rezultata. Novac stalno dolazi i istom brzinom odlazi – čim stigne neki priliv, odmah se preusmerava na krpljenje rupe koja se upravo pojavila. Shvatite to filozofski, dobri ste u tome.

ZDRAVLJE: Dakle, strpljenje, filozofski otklon u odnosu na trenutnu poziciju, situaciju i stanje. Čitajte, gledajte neki dobar film, vodite zanimljive razgovore – to će vam prijati i pomoći vam da prođete kroz ovu nedelju, izazovnu u svakom pogledu.

Comments