Hot topics

7 ključnih razloga zašto je jedini pravi standard lepote onaj koji sama postaviš

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Kako da održiš kosu zdravom nakon farbanja kod kuće?

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

strelac 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Za partnerske odnose, ovo je loš period. Kao da se između vas i partnera nalazi prizma kroz koju ne uspevate da se čujete i vidite realno. Jedno drugom prebacujete i zamerate, pa se onda povlačite i svako prebacuje sebi, ali ovde se ne postavlja pitanje krivice i argumenata, već komunikacije, koja je prosto onemogućena. Rado biste napravili kompromis sa partnerom, kad biste znali kako da mu priđete i predložite nešto što ga neće izbaciti iz takta. Možda i uspete krajem nedelje da se malo bolje čujete i protumačite. Prepreke postoje i u emotivnim interakcijama koje imaju slobodni Strelčevi – postoji osoba koja vam je zanimljiva i privlačna i pored koje se dobro osećate i ona vam uzvraća interesovanje, ali nekako se ništa ne dešava, kao da izostaje pravi trenutak, ili pravi potez i prava reč. Strpite se.

POSAO: Zvezdani aspekti na polju karijere predviđaju mogućnost iznenadnog poslovnog predloga koji će vas dovesti u dilemu. Da li da rizikujete i da prihvatite ono što deluje povoljno i obećavajuće, ili da se držite onoga što radite? Možete sve izgubiti, ali na duže staze, može vam se veoma isplatiti. Pa, razmislite, odnosno, uzmite vreme za razmišljanje i dobro proanalizirajte sve aspekte, potražite sve informacije, posavetujte se sa onima koji imaju više iskustva i kojima verujete. Zvezde vam savetuju da se usmerite ka dugoročnim izgledima, a ne ka trenutnom finansijskom stanju i izgledima. Smanjite troškove da biste ove nedelje izašli na kraj sa svim izdacima.

ZDRAVLJE: Imaćete problema sa spavanjem i koncentracijom – pokušajte da se opustite i usredsredite na prirodan način, disanje, meditacija, šetnja pred spavanje. Neće vam prijati aktivna rekreacija i postoji mogućnost povreda, zato oprezno sa sportom.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Partnerski odnosi zahtevaju zajedničke aktivnosti, posvećenost, pronalaženje zajedničkih interesa i poboljšanje komunikacije. Ako ste trenutno nezadovoljni i napeti u vezi, ne tražite ventil u avanturi, to će vam se osvetiti i stvoriti vam gomilu problema. Budite oprezni čak i sa običnim flertom, partner može slučajno da vas otkrije i oseti se izdanim i povređenim. Slobodni Jarčevi će se susresti sa osobama iz prošlosti i to će ih prilično opterećivati – ne tražite rešenje ispunjenje svoje emotivne praznine sa bivšim partnerima, jer možete propustiti da primetite osobu iz vaše neposredne blizine, koja ima mnogo više da vam ponudi.

POSAO: Na polju karijere predstoji izvestan zastoj, praćen frustracijom i malodušnošću – neke situacije ne uspevate da prevaziđete i skloni ste da tražite krivca, ili da osećate krivicu, ali to je nekonstruktivna reakcija. Pokušajte da pronađete strpljenje i smirenost, a informacije koje stižu krajem nedelje, pokrenuće stvari i moći ćete da sagledate rešenje. Ono nije sasvim zadovoljavajuće, ali jeste početak boljeg perioda. Novac koji očekujete kasni, bilo da vam neko duguje, ili čekate regularnu isplatu. Nema načina da to ubrzate.

ZDRAVLJE: Osetićete pad energije i malodušnost, zbog emotivnih trzavica i poslovnih zastoja, pa će biti bolje da se ne naprežete i ne pokušavate da se pravite da je sve u redu. Odmarajte se koliko god možete, ojačajte imunitet i vodite računa o ishrani.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: Ove nedelje odnos sa partnerom donosi osećanje praznine – sve je naizgled u redu, ali nedostaje vam osećaj radosti i ispunjenosti, koji karakteriše vaš odnos. Nikako da se pokrene ta dobra energija među vama, osećate da ste se udaljili, bez ikakvog vidljivog razloga. Posvetite se zajedničkim aktivnostima, potražite nešto novo što će vas oboje zanimati. Slobodne Vodolije imaju šanse da sretnu nekog ko će im vratiti strast i životnost – dobro ćete se osećati pored te osobe, ali niste sigurni da li treba da se dublje upuštate, odnosno, da li to može da bude veza. Pa, nećete znati ako ne probate, ali ako vam osećaj govori da su stvari površne i potrošne, onda ih tako i tretirajte.

POSAO: Na polju karijere, zvezde vam savetuju da se držite onoga što imate i ne upuštate u rizike i poduhvate koji deluju suviše dobro, da bi bili istiniti. Ako se pojavi neka primamljiva ponuda, koja vam je sumnjiva i ne stvara vam dobar osećaj, slušajte sebe. Velika je mogućnost da ćete se pokajati, ako uletite u nešto neprovereno. Novac dolazi i odlazi, ali uspevate da pokrijete sve troškove i obaveze.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je da pokrenete enregiju, da se uključite i napravite neki pomak, da biste prevazišli pritisak koji osećate. Fizička aktivnost će vam pomoći da otpustite negativnu energiju i pokrenete dobru.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 10. maj – 16. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima, napetost i nestabilnost – partner će vas nervirati, ali uglavnom zato što je vama “kratak fitilj” i što ste preosetljivi u ovom periodu. Pokušajte da pokažete partneru više nežnosti i privrženosti, to će dovesti do stabilizacije odnosa. Izazovan period za vaš odnos, traje već neko vreme i možda ste se već umorili od napora da prvi pružate ruku i nudite kompromis i primirje, ali potrebno je da sakupite još malo snage i strpljenja, stvari se popravljaju. Slobodne Ribe će biti u situaciji da svesno “frendzonuju” nekoga ko ih zaista privlači, zbog prevelikih razlika (možda su godine u pitanju, ili je druga osoba zauzeta) i osećaja da je ta veza neprilična na neki način.

POSAO: Na poslu se nastavlja aktivan period, nemate vremena za predah i odmor. Možda vam se ne radi toliko i nemate osećaj da napredujete u svom poslu, ali sada treba da očuvate poziciju koju ste osvojili, pa se potrudite i dajte sve od sebe. Finansijska situacija je nestabilna i dolaze na red naplate dugovanja koja su se nagomilala, ili neki neočekivani troškovi.

ZDRAVLJE: Potrebne su vam zalihe energije, jer treba da prođete kroz zahtevan period, pa povedite računa da se držite dnevnog rasporeda i ritma, da uzimate redovne pauze, hranite se zdravo i dovoljno spavate.

Izvor fotografije: instagram.com/weheartit

Brankica Milošević

Editors choice