Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Poslovna situacija se polako zagreva nakon veće pauze za vreme praznika, a sada je odličan trenutak da se povežeš sa svojim kolegama i stvoriš prijateljske veze. Hvatajte zajedno zalet za nove poslovne pobede! Zanimljiva dešavanja te očekuju i kada je reč o ljubavi, neke pozitivne promene su izvesne, a slobodni pripadnici znaka će biti jako raspoloženi za flert!

bik 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Iako si mislila da je situacija na poslovnom planu mirna i stabilna, može se desiti da te neke neočekivane promene potpuno poremete i uzdrmaju ti tlo pod nogama. Ništa nije tragično, ali činjenica je da ćeš morati da naučiš da se prilagođavaš trenutnim situacijama. Na ljubavnom planu je sve onako kako treba da bude i baš po tvom ukusu. Odnos sa voljenom osobom je jako lep.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

U narednim danima su veliki izgledi da negde zbog posla otputuješ. Ovo može da bude odlična prilika za tebe, kako u pogledu napretka u karijeri, tako i u pogledu tvog ličnog napretka. Ukoliko si sama, raspoložena si za flert i zabavu, a zainteresovana si i da sa nekim uđeš u vezu bez obaveza, čisto kako bi uživala dok si istovremeno slobodna da radiš šta želiš i šta ti prija.

rak 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Očekuje te zaista mnogo posla, ali što više radiš – to ćeš više i zarađivati! U ovom trenutku je to nešto što ti je preko potrebno, zato se žrtvuj zarad višeg dobra! Ljubavna situacija je prilično mirna, ali imaš utisak da se udaljavaš od voljene osobe i da se vaš odnos polako hladi. Ukoliko i dalje ima nade – ne odustaj!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice