Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Poslovna situacija se polako zagreva nakon veće pauze za vreme praznika, a sada je odličan trenutak da se povežeš sa svojim kolegama i stvoriš prijateljske veze. Hvatajte zajedno zalet za nove poslovne pobede! Zanimljiva dešavanja te očekuju i kada je reč o ljubavi, neke pozitivne promene su izvesne, a slobodni pripadnici znaka će biti jako raspoloženi za flert!

bik 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Iako si mislila da je situacija na poslovnom planu mirna i stabilna, može se desiti da te neke neočekivane promene potpuno poremete i uzdrmaju ti tlo pod nogama. Ništa nije tragično, ali činjenica je da ćeš morati da naučiš da se prilagođavaš trenutnim situacijama. Na ljubavnom planu je sve onako kako treba da bude i baš po tvom ukusu. Odnos sa voljenom osobom je jako lep.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

U narednim danima su veliki izgledi da negde zbog posla otputuješ. Ovo može da bude odlična prilika za tebe, kako u pogledu napretka u karijeri, tako i u pogledu tvog ličnog napretka. Ukoliko si sama, raspoložena si za flert i zabavu, a zainteresovana si i da sa nekim uđeš u vezu bez obaveza, čisto kako bi uživala dok si istovremeno slobodna da radiš šta želiš i šta ti prija.

rak 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Očekuje te zaista mnogo posla, ali što više radiš – to ćeš više i zarađivati! U ovom trenutku je to nešto što ti je preko potrebno, zato se žrtvuj zarad višeg dobra! Ljubavna situacija je prilično mirna, ali imaš utisak da se udaljavaš od voljene osobe i da se vaš odnos polako hladi. Ukoliko i dalje ima nade – ne odustaj!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice