lav 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

U poslovnom smislu, biće ti potrebni pomoć i podrška, ali nemoj se libiti da ih zatražiš. Posao se nagomilao, ali to nije razlog da sve to izneseš sama. Uostalom, znaš na koga uvek možeš da se osloniš! Ukoliko si sama, tvoj emotivni status se može promeniti u narednom periodu, a zvezde predviđaju lepu i perspektivnu vezu.

devica 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Imaćeš mnogo obaveza i zaista te čega gomila posla! Ali, naravno, gde je mnogo posla tu je i fina zarada pa možeš računati na to da će se finansijska situacija znatno popraviti u narednim danima. Na ljubavnom planu je sve po starom, nema nikakvih promena niti zanimljivih dešavanja, ali tebi trenutno baš odgovara ovakva monotonija.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Ova nedelja ti u poslovnom smislu neće biti previše naporna, niti stresna. Ovo znači da ćeš i dalje moći da zadržiš praznični mood i da se još samo malo odmaraš. Prikupljaj energiju za nove poduhvate! Na ljubavnom planu te očekuju zanimljiva i lepa dešavanja. Odnos sa osobom do koje ti je stalo se može podići na viši nivo što će oboma prijati. Uživajte i prepustite se osećanjima!

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Budi spremna na to da na poslovnom planu neće sve ići onako kako treba i kako si zamislila. Zbog nepredviđenih okolnosti ti se može učiniti da ništa nije stabilno i izvesno, ali ovo je samo lažni utisak. Sve će biti u redu! Ljubavna situacija je takođe promenljiva i ne znaš šta možeš da očekuješ, ali ipak ostaješ u odnosu u kojem si do sada i bila. I ovde će se stvari na kraju “ispeglati” i sve će biti u najboljem redu!

Comments