strelac 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Očekuju te manji problemi u poslovnoj komunikaciji, ali ne daj da te oni spreče u tome da nastaviš da se boriš za sebe i svoje ciljeve. Svaki rad i trud se isplate, a to će biti i u tvom slučaju, samo nastavi da veruješ! Ljubav donosi zanimljiva poznastva iz kojih će najviše koristi imati upravo slobodni pripadnici znaka. Da li si spremna za ljubav iz snova?!

jarac 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Imaćeš dosta prilika da poboljšaš svoje finansijsko stanje i da, to zahteva nešto više posla nego inače, ali ti si spremna na dodatni trud i zalaganje ne bi li popravila svoju situaciju. Ukoliko imaš bilo kakvih problema u ljubavi, oni se tokom narednih dana polako rešavaju, stvari dolaze na svoje, bez mnogo tvog mešanja.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Smanji očekivanja kada je reč o poslu jer se ovih dana neće dešavati baš sve onako kako si ti zamislila. Nešto će ti stalno remetiti planove, ali nastavi da ideš napred. Ukoliko si u vezi, povedi računa o svom ponašanju i iskazivanju emocija. Iako često ne preteruješ, partner stiče utisak da si pomalo labilna i da je tvoje raspoloženje jako promenljivo.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 11. januar   17. januar

Ova nedelja je u znaku problema na poslovnom planu, ali ne brini – ništa strašno se neće desiti! Pa ipak, sve ove sitne situacije će te naučiti da redefinišeš svoje poslovne ciljeve i doneseš odluke koje će ti zaista biti od koristi u budućnosti. Ljubav donosi velike dileme koje potiču samo od tebe. Nisi sigurna šta je ono što želiš, ne znaš šta osećaš i nisi sigurna da li uopšte želiš da budeš u odnosu u kojem se nalaziš. Znači, vreme je za preispitivanje i na ovom planu!

Izvor fotografije: instagram.com/whiskeyandkisses

Comments