nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Pripremite se za nesporazume u partnerskim i emotivnim odnosima, koji će vas naljutiti – odnosno, pripremite se da obuzdate bes i upotrebite svoje veštine komunikacije i empatije. Iskrenim i smirenim razgovorom možete rešiti probleme, dok će ih svađa samo produbiti. Slobodni Lavovi će imati aktivan društveni život – prihvatite poziv, ili organizujte izlazak negde gde niste ranije išli, savetuju zvezde. Možete upoznati nekog zanimljivog.

POSAO: Nadmeno ponašanje na poslu moglo bi vas dovesti u centar pažnje – na loš način. Plasirajte svoje ideje nenametljivo i bez nipodaštavanja ostalih, pokažite strpljenje, samokontrolu i spremnost za saradnju. Za vas u ovom periodu počinje četvoronedeljni ciklus u kome ćete dobiti zaslužene nagrade, ili se suočiti sa uzrocima neuspeha – a možda i jedno i drugo. Budite precizni i praktični u ovom periodu, ostavite se smišljanja neralnih planova. 

ZDRAVLJE: Napeti ste i potreban vam je aktivan odmor, kanalisanje viška energije kroz sport, rekreaciju, boravak u prirodi. oju osećate. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Budite otvoreni za dijalog u ovom periodu, razmenjujte sa voljenom osobom ono što mislite i osećate, poverite joj strahove i očekivanja, otvorena komunikacija će vam osnažiti odnos. Ukoliko ste sami i pokušavate da uspostavite odnos sa nekim novim, komunikacija vam može biti otežana emotivnim reakcijama. Ne pokušavajte da protumačite nekoga, već da ga upoznate – a za to je potrebno vreme. 

POSAO: Ne preopterećujete se na poslu – bavite se tekućim zadacima i ne preuzimajte nove, dok ne završite sve što već imate zacrtano. Na kraju ovog perioda počinje uzlazni ciklus, u kome će vam sve ići lakše i nizaćete uspehe. Ne forsirajte ništa, budite spremni na promene i prilagođavanje planova. Možete poželeti da budete ekstravagantniji nego što možete sebi da priuštite – čuvajte se impulsivne kupovine. 

ZDRAVLJE: Pojačajte fizičku aktivnost i kontrolišite ishranu, dobar je period da povratite kondiciju i napuniste se novom energijom. 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Morate pogledati duboko u sebe, kako biste sagledali i razumeli svoje emotivne obrasce, koji stvaraju probleme u emotivnim odnosima. To je ono što ograničava slobodno i istinito izražavanje vaših osećanja i duboko povezivanje sa blsikim osobama. Možete biti ljuti i razdražljivi u ovom periodu i skloniji da se osamite i provedete vreme u promišljanju i preispitivanju. Emotivno težak period u kome će svi bliski odnosi biti dovedeni u pitanje. Želite sve da postavite na nove osnove i nanovo izgradite, ali i u tome ste ograničeni i sputani – niste samo vi u pitanju, ne zaboravite da uzmete u obzir osećanja drugih oko vas. 

POSAO: Poslovni razgovori i sastanci će biti uspešni, ali ako niste sigurni u svoje zahteve, odložite važne sastanke, dok ne budete tačno znali šta želite da postignete. Moći ćete da donesete važnu odluku u ovom periodu, ali nemojte žuriti i pokažite smirenost. Ukoliko poslovnu odgovornost delite sa poslovnim partnerima, biće vam lakše da probrodite ovaj period. Vaši neposredni planovi se mogu svakodnevno menjati, ali moguć je i neočekivan finansijski priliv. 

ZDRAVLJE: Padovi energije i bezvoljnost će vas opterećivati u ovom periodu, a to se može odraziti na vaše ukupno zdravlje. Pronađite način da se uravnotežite.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Vaš ljubavni život odražavaće uticaj Meseca – obratite pažnju na situacije koje se kreiraju u ovom periodu. Naboj koji osećate ne dolazi iz vašeg odnosa, već iz dubljih nivoa podsvesti i odražava se u vašim odnosima, kako biste mogli da shvatite i razrešite uzroke. Emotivno „premotavanje filma“ i preispitivanje vam neće biti lakše ni teže,ako ste slobodni – nalazićete okidače u svim važnim odnosima i interakcijama sa ljudima oko sebe. 

POSAO: Potreban vam je mir i privatnost, da biste mogli da se fokusirate na zadatke i rešavanje poslovnih pitanja i problema. Budite strpljivi i rešavajte probleme jedan po jedan, ne pokušavajte da multitaskujete, jer ćete se upetljati i nervirati. Problemi sa kojima se srećete, zahtevaju smirenost i posvećenost. Razmišljajte logično, ali ako treba da donesete važne odluke, slušajte svoju intuiciju. Može vam se ukazati dobra prilika za dodatnu zaradu. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je zabava i „ludovanje“, da izbacite iz sebe nakupljeni naboj, a takođe vam je potrebno i odmaranje i mir. Nađite pravu meru jednog i drugog. 

Comments