nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Emotivni uzlet u ovom periodu – u partnerskim odnosima ljubav cveta, zadovoljni ste kako vam se odnos razvija i produbljuje, prosto osećate priliv dobre energije, entuzijazam i radost. Sunce i Venera su na vašoj strani i puržaju vam podršku u svim emotivnim pitanjima. Ako ste sami, možete se zaljubiti, ili neizmerno uživati u prijateljstvu i bliskim odnosima koje već imate sa prijateljima i porodicom. 

POSAO: Poslovnim izazovima ćete odgovoriti na pravi način, pronalazeći kreativna i nekonvencionalna rešenja i metode. Neuspešan ili osrednji projekat ovakvim pristupom možete preokrenuti u veoma uspešan. Ne namećite svoje ideje, već pridobijte podršku saradnika diplomatski, tražeći mišljenje i sugestije, kako bi se i drugi osećali uključeno i uvaženo. Dobar period za potpisivanje ugovora i dokumentacije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mentalno i emotivno ste stabilni i snažni, pa vam je i fizičko zdravlje takvo – čak će se i hronični problemi smanjiti ili povući.

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Mars i Jupiter dominiraju na vašem ljubavnom nebu, a to znači da ćete biti „naoštreni“ da donosite stroge odluke i preduzimate mere „po kratkom postupku“. Setite se da je to jedna od stvari koja vas čini zahtevnim i teškim u svim važnim odnosima koje imate – promene su verovatno potrebne, ali ne možete ih sprovesti na silu, gazeći preko osećanja i potreba drugih, samo zato što ste uvereni da znate šta je najbolje za svakoga. Ukoliko izgubite perspektivu samoposmatranja, razne neprijatne situacije će vas naterati da se suočite sa svojom arogancijom i sebičnošću, koje vi uopšte ne vidite tako. 

POSAO: Usredsređeni ste na pokretanje novih projekata i zanima vas razvoj i promena na poslovnom planu – vi tačno znate šta hoćete, ali potrebna vam je prava strategija da to postignete. Odlučnost i samopouzdanje mogu naići na otpor, ako pri tom niste ljubazni i spremni da uvažite tuđe mišljenje. Nemojte donositi nikakve konačne i neopozive odluke u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste skloni alergijama, možete imati izraženije smetnje u ovom periodu. Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Ovaj period će biti pun neprijatnih emocija zbog kojih ćete biti rastrzani i neusredsređeni. Možete se ljutiti i besneti, osećati se povređeno i iznevereno, može vas mučiti strast, sumnja i frustracija. Teško vam je da izađete na kraj sa sobom i imate potrebu da se distancirate od partnera i od bliskih osoba. Ukoliko ste sami, ovo nije vreme za započinjanje veze, iako vas na to može navesti impulsivnost i potreba da se sa nekim blisko povežete. 

POSAO: Nezadovoljni ste na poslu i to svi oko vas osećaju, a posao trpi. Ukoliko radite timski i drugi zavise od vas, suočićete se sa ljutnjom kolega, koji će zahtevati da ispunjavate svoje dužnosti na vreme. Ako ne možete da uzmete odmor u ovom periodu i da se udaljite od izvora stresa i nezadovoljstva, pokušajte da budete od koristi u nekim sporednim zadacima  – preuzmite na sebe ono što druge opterećuje, a vama ide od ruke. 

ZDRAVLJE: Radni dan završite večernjim opuštanjem i razmatranjem svojih odnosa i veza. Udaljite se od toksičnih osoba. Imate dovoljno energije za sve izazove. 

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Za vas je ovo period lake i poletne energije, koja će vas podstaći da izražavate svoje emocije na prijatan i inspirativan način. Usrećićete svog partnera, svoje prijatelje, dobro će vam ići u novim poznanstvima i pronalaženju romanse, ukolko ste sami. Bićete veoma pozitivni i rado viđeni u svakom društvu. U dobroj ste poziciji da promenite stvari koje želite da promenite i kod sebe i u svojim vezama i odnosima. 

POSAO: Dobri odnosi sa drugima i vaša poletna energija otvoriće komunikacione kanale u svim aspektima – dobićete povoljne i zanimljive poslovne predloge i imaćete uspeha u svemu što započnete u ovom periodu. Ukoliko se suočavate sa nekim problemima, sada je trenutak da ih rešite i donesete prave odluke, u svom najboljem interesu. Vodite računa da ne rasipate novac, jer ćete biti skloni impulsivnim kupovinama i ulaganjima.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobro se osećate. Odličan period za ukidanje loših navika i uspostavljanje zdrave dnevne rutine vežbanja i odmaranja. 

Naslovna fotografija: instagram.com/lexiwood

Brankica Milošević

Comments