ovan 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Ukoliko osećate da niste na istoj talasnoj dužini sa partnerom i smeta vam njegovo ponašanje, umesto da se pobunite i raspravljate, razmislite i analizirajte ono što vidite, znate i osećate. Možete povećati svoje kapacitete za razumevanje i prihvatanje. Slobodni Ovnovi će imati prilike za ugodan susret, koji može postati mnogo više od očekivanog. Planetarni aspekti uvode u vaš život duboke emocije i intenzivne strasti. Ipak, izbalansirajte radoznalost i strpljenje. 

POSAO: Vaši planovi se odvijaju sporije nego što ste očekivali i to vas nervira – napetost se može samo pojačati ukoliko poverujete neproverenim informacijama. Pronađite zajednički interes sa kolegama i saradnicima, to je mesto sa koga možete rešavati probleme. 

ZDRAVLJE: Nervoza, glavobolja, nesanica, meteoropatske tegobe udružene sa unutrašnjom napetošću – nećete baš biti u punoj formi, ali neće biti ni većih problema. 

 

bik 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Mogući sukob sa partnerom može usmeriti događaje u pravcu rešenja problema koji vas već neko vreme opterećuju i sve češće se javljaju. Potrebno je da budete iskreni, a ako je to lakše u svađi, iskoristite taj momenat za suočavanja – imajte na umu da ste zajedno u tome. Slobodni Bikovi će osećati priliv romantičnih osećanja, želja i maštanja, ali trenutni planetarni aspekti su zbunjujući, pa vam se može učiniti stvarnim nešto što ste zapravo sami izmislili. 

POSAO: Završavajte zadatke koje ste započeli i držite se svog rasporeda – ako ste u nečemu nesigurni, vratite se par koraka unazad i proanalizirajte situaciju, kako biste izbegli grube greške. 

ZDRAVLJE: Budite odgovorni prema sebi i to iskažite kroz umerenost u svemu, naročito u konzumiranju hrane. U slobodno vreme odgurnite brige i bavite se sadržajima koji vas zanimaju i oplemenjuju.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Partnerski odnosi mogu biti uzdrmani u ovom periodu, naročito ako razmišljate o tome da se prepustite iskušenju. Paralelne veze komplikuju život i unose nove slojeve neiskrenosti i distanciranja – ako ste nezadovoljni, to nećete rešiti “osvetom”. Slobodni Blizanci će takođe biti u iskušenju da se poigraju na više mesta paralelno, ali razuzdanost vam može presesti i to zdravstveno. Pokušajte da budete odgovorni prema sebi, a i prema drugima. 

POSAO: Prihvatite neprijatne i dosadne zadatke koje morate obaviti, jer vam to pruža priliku da pokažete svoje sposobnosti. Imate priliku da steknete saveznike i napravite planove koji će vam doneti dobit u budućnosti. Razmotrite sve opcije, pa ćete uočiti mogućnosti i tamo gde ih niste do sada videli. 

ZDRAVLJE: Ključno je da zadržite stabilnost i pozitivno raspoloženje, da ne podležete strahu i teskobi. Moguće aktiviranje hroničnih smetnji, naročito ako imate problema sa alergijama. 

rak 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Imate potrebu da u partnerskim odnosima napravite preokret, da označite neki novi početak i unesete promenu – možda je to sledeći korak ka produbljivanju vašeg odnosa, a možda stranputica. Ostanite sabrani i radije razmišljajte o svom stanju i osećanjima, nego da nešto preduzimate. Slobodni Rakovi će takođe težiti novim senzacijama i intimi, ali možete se naći u dve zbunjujuće situacije – ili vas privlači neko ko vam ne uzvraća osećanja, ili vam interesovanje izražava osoba koju ne shvatate ozbiljno

POSAO: Nastojte da održite pažnju prilikom obavljanja radnih zadataka, da biste izbegli propuste i greške. Pozitivan ciklus je pred vama i stvari će najzad krenuti na bolje. Dobar je trenutak za pravljenje detaljnih planova za buduće projekte i poteze. 

ZDRAVLJE: Promene raspoloženja, stres i nervoza, mogući bolovi u zglobovima i leđima, a to je, takođe, posledica napetosti. Relaksirajte se, najbolje aktivno, kroz ples, trčanje, plivanje…

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments