strelac 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Ukoliko ste u stabilnim partnerskim odnosima, od vas u ovom periodu zavisi da li će takvi i ostati – moglo bi da ih poljulja vaše nepromišljeno upuštanje u flert ili avanturu. Odolite iskušenjima, bićete sebi zahvalni zbog toga. Usamljeni Strelčevi bi mogli upoznati jednu posebnu osobu, ali nema garancija da će to ispuniti vaša očekivanja. Dakle, kontrolišite svoja osećanja, ne ulažite preteranu strast i nastojte da objektivno procenite situaciju u kojoj se nalazite. 

POSAO: Imaćete prilike da učvrstite korisna poslovna poznanstva i dobijete podršku uticajnih osoba, naročito ako su vaši poslovni planovi vezani za putovanja. U ovom periodu dobri odnosi sa kolegama, saradnicima, klijentima, nadređenima – katalizator su poslovnog uspeha. 

ZDRAVLJE: Izbegnite stres tako što ćete se bolje organizovati – odredite prioritete i diciplinujte se, po svim pitanjima. Moguće smetnje sa varenjem, pa obratite pažnju na ishranu. 

jarac 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: U partnerskim odnosima je važno da budete otvoreni, blagonakloni, nežni i taktični u odnosu sa partnerom. Pokažite razumevanje i spremnost da saslušate i učinite ono što se od vas traži. Slobodni Jarčevi će puno flertovati i dobro se zabavljati. Moguća prolazna avantura, koja vam neće ispuniti srce, ali neće naneti ni neku štetu. Ipak, nemojte uskakati u površne odnose, ako zbog toga osećate bilo kakvu nelagodnost. 

POSAO: U poziciji ste da sagledate svoje ciljeve i napravite solidne pripreme, ali morate biti pažljivi i promišljeni, pri donošenju važnih odluka, koje donose promene. Možda ćete morati da prilagodite svoje stavove i načine, a to vam neće biti lako. 

ZDRAVLJE: Planete ukazuju na mogućnost povreda, pa je potrebno da budete sabrani i pažljivi, naročito u saobraćaju. 

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAV: Dobar period za poduhvate u partnerskim odnosima. Ukoliko imate zajedničke interese, u ovom trenutku vam se otvara prilika za prosperitet. Možda su u pitanju nekretnine, a prodaja, kao i ulaganja, biće uspešni ukoliko se sa partnerom složite po svim pitanjima. Slobodne Vodolije su zamišljene i okrenute porodičnim odnosima. U njima svakako leže neki odgovori na pitanja koja sebi postavljate, a koja se tiču emotivnih obrazaca koje želite da prevaziđete. 

POSAOTurbulenta energija na poslovnom planu, mogući manji sukobi sa kolegama i saradnicima, a na vama je da ostanete smireni i da ne reagujete ljutito zbog stvari na koje ne možete da utičete. Šta god radite, možete ustanoviti da je potrebno da menjate planove i prilagođavate se. 

ZDRAVLJE: Nervoza i teskoba posledica su ličnog nezadovoljstva i stresa. Izbacite to iz sebe nekom zahtevnijom fizičkom aktivnošću od onih koje inače praktikujete. 

ribe 1 Nedeljni horoskop: 12. jun   18. jun

LJUBAVU partnerskim odnosima ostanite smireni i ne napadajte partnera samo zato što se vi osećate teskobno i nestabilno. Umesto toga udovoljite njegovim zahtevima i pređite preko onoga što vam se ne sviđa. To je mala žrtva za zajedničku dobrobit. Slobodne Ribe bi mogle da se zaljube u ovom trenutku, ali to može da prođe jednako brzo, kao što se i pojavilo. Imate potrebu za romantikom i strašću, ali vodite računa da ne uložite previše osećanja koja vam neće biti uzvraćena. 

POSAO: Dosadni poslovi zahtevaju vašu pažnju i posvećivanje, a vi imate osećaj da gubite vreme i to vam kvari raspoloženje. Međutim, stižu priznanja i podrška, pa će se taj osećaj pretvoriti u osećanje postignuća i ispunjenja. Radite temeljno i ne pokušavajte ništa bitno da pokrenete i promenite u ovom trenutku. 

ZDRAVLJE: Potreban vam je mir i tišina, a ako vas emocije preplavljuju, poverite ih osobi za koju znate da će vas razumeti i da vas neće osuđivati. Krećite se više, naročito se preporučuju večernje šetnje za bolji san. 

Naslovna fotografija: instagram.com/stylemilkshake

Brankica Milošević

Comments