ovan 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Ove nedelje u partnerskim odnosima afmosfera je prilično napeta. Partner očekuje od vas da se o nečemu izjasnite, a vi pokušavate da utvrdite da li ćete i u narednom periodu još uvek imati partnera. Odlučite, odmah će vam laknuti. Usamljeni Ovnovi će biti toliko zauzeti, da neće primećivati da im nešto nedostaje – prijatelji su uvek oko vas, život vam je uzbudljiv i ispunjen, i barem flerta ima na svakom koraku.

POSAO: Ove nedelje će vam verovatno poći za rukom da otvorite vrata, koja su već duže vreme zatvorena. Vaša upornost i optimizam će se isplatiti – iskoristite ovu šansu bez oklevanja, najbolje što možete.

ZDRAVLJE: Ni ove nedelje nećete uspeti da poštedite sebe ispitivanja krajnjih granica do kojih možete da se iscrpljujete. Moguć pad imunog sistema, nazeb, nesanica.

bik 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Tokom ove nedelje imaćete puno prijatnih trenutaka u partnerskom odnosu. Osećaćete pojačanu bliskost i nežnost i partner će vam biti najbolje društvo. Vas dvoje ste uvek umeli da se zabavljate, smejete i uživate, samo ste to u poslednje vreme zapostavili. Slobodni Bikovi će imati zanimljivu nedelju – gde god da idete, u kom god društvu da se krećete, poslovno ili privatno, uključite radar! Može se pojaviti neko vrlo zanimljiv, ali nedovoljno preduzimljiv, pa će biti potrebno da ga malo ohrabrite.

POSAO: Odlična poslovna nedelja! Vaše istraživačke veštine dolaze do izražaja, bićete precizni i efikasni i zaslužićete sve pohvale. Ostanite uključeni, jer krajem nedelje stiže novi projekat i vi ste pozvani da ga vodite!

ZDRAVLJE: Staloženost i stabilnost se sa vašeg mentalnog i emotivnog plana reflektuju na zdravstveni. Ove nedelje ćete se odlično osećati!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Loš period za ljubavne odnose! Pokušajte da se suzdržite od bilo kakvih osuda i donošenja impulsivnih odluka u partnerskom odnosu, spustite loptu, sačekajte da negativan uticaj Jupitera prođe. Slobodni Blizanci takođe treba da budu oprezni – može vam se učiniti da ste sreli pravu osobu, ali dajte tom zanosu malo vremena, pa ćete stvari videti u drugačijem svetlu. Ne zalećite se, da se ne biste razočarali.

POSAO: Nasuprot lošim ljubavnim aspektima, na poslovnom planu imate žestoku podršku Marsa, pa vam je najbolje da svu svoju energiju i strast usmerite na posao. Vaš takmičarski duh će se uzdići i uživaćete u tome da dokazujete svoje znanje, veštine i umeća, što će stvoriti uslove za nove odgovornosti i napredak u karijeri.

ZDRAVLJE: Ako osećate bilo kakve sitne smetnje, nemojte ih zanemarivati – nelečene alergije i upale imaju tendenciju da eskaliraju i stvore veće probleme, ako ih zanemarite.

rak 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Planetarna postavka je prosto očajna! Neminovno je nerazumevanje u partnerskim, ali i prijateljskim i svim ostalim bliskim odnosima. Pošto vi to sve doživljavate vrlo lično i dramatično, suočićete se sa razočaranjem i povređenošću. Pokušajte da postignete kompromise, umesto da očajavate. Slobodni Rakovi će biti vrlo usamljeni, iz razloga nerazumevanja i nedostatka podrške bliskih. Nemate kome da se okrenete, nema nikoga čak ni za flert, pa ćete morate sami sebi da pravite društvo. To ne bi trebalo da bude teško, nego prijatno.

POSAO: Na poslu nećete napredovati ni ove nedelje, a ni bilo koje druge, ako ne radite u preduzeću sa utvrđenom hijerarhijom – osim ako ne postanete šefov poverenik, potrčko (i šta god je potrebno). Za samostalne Rakove ovo je nedelja nervoze i osujećenosti. Proći će, ne brinite.

ZDRAVLJE: Nervoza, rastrzanost i stres, teraju vas da se krećete i naprežete, jer tako kanališete neprijatna osećanja. Samo napred, teratana, trčanje i preznojavanje pomoći će vam da sačuvate živce i zdravlje.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments