lav 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Potresaju vas uvidi koji se tiču partnerskih odnosa, koje imate pod loše aspektovanom planetarnom postavkom. Na kraju će se ispostaviti da ste videli ono što ste hteli da vidite, a ne ono što jeste. Bolje je da se odmah primirite i pričekate sa osuđivanjem partnera, jer ćete se posle dugo iskupljivati. Slobodni Lavovi su nervozni i dekoncentrisani – išli biste u lov, puni ste energije koju želite da usmerite, ali plen je nikakav. Nema izazova, nema zabave.

POSAO: Prvih nekoliko dana ove nedelje ćete se osećati frustrirano i sluđeno, ali pred kraj nedelje stvari se preokreću u vašu korist, planetarni uticaj se menja i sreća je opet na vašoj strani. Neočekivani uspeh!

ZDRAVLJE: Napetost će vam možda prouzrokovati nesanicu i celodnevnu uznemirenost. Pokušajte da se rasteretite – čitajte, šetajte, pijte pred spavanje umirujuće napitke.

devica 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Ove nedelje imate podršku zvezda da unesete stabilnost i harmoniju u partnerske odnose. Ako pomišljate da srušite, setite se da je to lakše nego graditi, a vi volite izazove. Slobodne Device ne bi trebalo da se ove nedelje upliću u komplikovane odnose – odnosno, ako se upletu, sigurno će biti komplikovani. Ukoliko postoji neki flert i interesovanje, sačekajte povoljniji period za povezivanje.

POSAO: Lagan tempo na poslu, što vam omogućava da povećate svoju snagu i odvažnost i pripremite se za napore koji tek predstoje. Ništa novo se ne dešava, radite po ustaljenom rasporedu i sasvim se dobro osećate sa tim.

ZDRAVLJE: Osećate se stabilno i zdravlje vas služi. Možda vam treba malo više kretanja (i malo manje porcije u tanjiru), ali ništa vas neće remetiti ove nedelje.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Promene na ljubavnom planu počinju u ovoj nedelji i nastavljaju se – u partnerskim odnosima se morate opredeliti, posvetiti i napraviti neke ustupke, kako bi se veza razvijala i napredovala. Slobodne Vage će imati vrlo burnu nedelju – neka poznanstva će prerasti u flertovnje, neki flertovi mogu u avanturu, a neke avanture će krenuti ka ozbiljnijem odnosu.

POSAO: Koncentracija će vam biti odlična cele nedelje i bićete fokusirani, vredni i delotvorni. Postići ćete sve što ste zacrtali i napraviti dobre smernice i platforme za dalji napredak u karijeri.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobro se osećate, stabilni ste i ništa vas ne remeti – duhovna i fizička ravnoteža je ono čemu uvek težite, a ove nedelje nećete morati da se trudite.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Ove nedelje se posvetite partneru – ukažite mu pažnju, ispunite želje, pokažite da vam je stalo i potrudite se na svaki način. Ovo je prilika da se dublje povežete i potvrdite stabilnost, koja će vam biti potrebna u narednom periodu. Slobodne Škorpije će imati prilike da upoznaju nekoga ko u potpunosti ispunjava njihove zamisli – ostvariće vam se tinejdžerski snovi. Zvezde vas upozoravaju da ovakve fascinacije obični nisu trajne.

POSAO: Imaćete sreće u poslovnim potezima ove nedelje – u drugom delu nedelje moguća je prilika (poslovna ponuda, finansijska transakcija, ulaganje, projekat), koju treba bez oklevanja da prihvatite.

ZDRAVLJE: Imaćete dovoljno energije da iznesete sve zahteve ove nedelje, dobro ćete se osećati i širićete pozitivnu energiju oko sebe. 

Comments