strelac 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: Loša nedelja za ljubavne parove, možda neki događaj, koji će vas udaljiti, svađa ili neprijatno otkriće. Bićete razočarani i povređeni, ali prigrlite ta osećanja i čekajte da prođe. Slobodni Strelčevi će takođe biti razočarani – suviše ste očekivali od nekog kontakta i osećanja su počela da se razvijaju, ali drugoj osobi to ne znači ništa.

POSAO: Pretrpani ste poslom i moraćete da se oslonite na svoje organizatorske sposobnosti. Dajte sve od sebe da ostanete u toku i ispunite sve zahteve i obaveze, a za vikend se potpuno opustite i napunite baterije.

ZDRAVLJE: Vaša izdržljivost će biti nategnuta do krajnjih granica i zato vam je neophodno da se odmorite i opustite, da vam ne bi opao imuni sistem u narednom periodu.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima slede neprijatna suočavanja – voljena osoba će vas možda izdati i razočarati, na način koji nikad ne biste očekivali. Bićete žestoko pogođeni, ali na kraju krajeva, u pitanju su vaša nerealna očekivanja i idealizacija. Slobodni Jarčevi će takođe doživeti neku vrstu razočaranja – neka osoba koja vas zanima i sa kojom imate živu komunikaciju u poslednje vreme, prosto će ispariti iz vašeg života (ili ući u vezu sa nekim drugim), a vi ćete se pitati u čemu ste pogrešili.

POSAO: Intuicija će vas odlično služiti u poslovnoj sferi (iako vas na intimnom planu izdaje), pa ćete prosto nanjušiti pravi poslovni trenutak, potez, kratkoročan način na koji možete doći do znatne količine novca.

ZDRAVLJE: Ako se oporavljate od neke bolesti, ili povrede, bićete stabilni i osećaćete se bolje. Ako ste inače bili dobro, nastavićete tako. Obratite pažnju na urednost života i smanjite loše navike.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima nervoza i netrpeljivost – voljena osoba je suviše osetljiva i preterano reaguje (za vaše pojmove), a vi nemate strpljenja i ignorišete je. Obratite više pažnje na osećanja partnera. Slobodne Vodolije će takođe biti nestrpljive i svojom hladnoćom i sarkazmom obeshrabriće neke pristojne, ali povučene osobe, kojima treba ohrabrenje. Možda ćete i slomiti nečije srce, potpuno nesvesno.

POSAO: Nove profesionalne mogućnosti u najavi sredinom nedelje, ali bez završnice, tako da nećete znati na čemu ste, pa ćete zbog toga biti napeti. Ipak, nešto se menja i to na bolje, onako kako ste priželjkivali. Morate pronaći strpljenja i ostati istrajni.

ZDRAVLJE: Moguć nazeb, ili povišena temperatura na “nervnoj bazi”. Utoplite se i odmorite, ne izlazite iz kreveta, ako je ikako moguće. Osećanje iscrpljenosti će proći, ako se mentalno i fizički malo udaljite od svega što vas zamara.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 13. decembar – 19. decembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima harmonični trenuci, dobra zabava i bliskost. Iskoristite talas dobre energije za zajedničke aktivnosti koje vas opuštaju i zabavljaju – obnovite tu timsku energiju i osećanje da zajedno možete sve. Slobodne Ribe imaju velike šanse da se ove nedelje odjednom zaljube, kao u filmovima, na prvi pogled. Nije ni važno da li će se nešto razviti iz ovih osećanja, činjenica da imate leptiriće, podići će vam energiju i osećaćete se živahno i veselo.

POSAO: Bićete napeti ove nedelje i brinuće vas rokovi i poslovni zahtevi – odjednom ste pretrpani poslom, a niste sigurni da ste u stanju da se izborite sa zadacima. Postavite prioritete i radite jedno po jedno, pa dokle stignete. Ako budete žurili, grešićete (možda katastrofalno), a to je gore nego da kasnite sa realizacijom.

ZDRAVLJE: Možete biti umorni i iscrpljeni bez nekih vidnih razloga – trošite suviše energije na ispunjavanje nametnutih zahteva, a nedovoljno uživate i zabavljate se. Promenite to.

Naslovna fotografija: instagram.com/ratundalova

Brankica Milošević

Comments