ovan 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupa period strasti – obuzeće vas emocije, koje ne moraju da budu prijatne, pa zato vodite računa da ne pokrećete svađe i ne reagujete suviše grubo. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekog posebnog – period sudbinskih susreta i bitnih preokreta u vašem životu. Pokušajte da odolite poplavi emocija i zadržite smirenost i perspektivu.

POSAO: Analiziranje akcija i postignuća iz prethodnog perioda, svođenje računa, ispravljanje grešaka – time ćete se baviti u ovoj nedelji, a nalet kreativne energije će vas uvesti u nove zamisli i projekte.

ZDRAVLJE: Burno reagovanje i nervoza je najveći neprijatelj vašeg zdravlja u ovom trenutku, pa zato usmerite višak energije na nešto korisno – vežbajte, trčite, preuredite stan i sačuvajte živce i zdravlje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Mogući sukobi i nerazumevanja u partnerskim odnosima, a ako ste već uspeli da se posvađate i ispovređujete, sada je trenutak da “spustite loptu” i ponudite primirje. Nastojte da dođete do razumevanja i izbegavajte cinizam i kritiku. Slobodni Bikovi će sretati zanimljive osobe – pojaviće se neko iz prošlosti, a biće i novih prijateljstava. Dajte šansu osobi koja svoje interesovanje iskazuje suptilno i ni u čemu nije nametljiva.

POSAO: Bavićete se planovima za budućnost, na osnovu analize poduhvata iz prethodnog perioda. Budite otvoreni za nove ideje, ali ne ulećite u nove projekte, dok temeljno ne razmotrite svoje opcije.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja i variranje krvnog pritiska – rasteretite se koliko god možete i pružite sebi dovoljno odmora i opuštanja.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Poteškoće u partnerski odnosima – ali sada je vreme da se one reše, pa zato nemojte bežati od neprijatnih suočavanja. Međutim, zadržite prijatno ponašanje i pre svega, budite pravični i ne optužujte partnera – ponesite svoj deo odgovornosti. Slobodni Blizanci će biti preplavljeni snažnim i zbunjujućim emocijama – postoji neko, ili više osoba, ali situacija nije jasna i čista, a nikakvim “ispadima” je nećete rešiti. Nemojte reagovati ishitreno, da sebi ne nanesete emotivnu štetu od koje ćete se dugo oporavljati.

POSAO: U poslovnom okruženju, komunikacija je ključna, ali nemojte se oslanjati na svoj šarm – ovog puta, ciljeve ćete postići profesionalnošću, odmerenim rečima i držanjem distance. Uspeh na putu, vezanom za poslovne poduhvate.

ZDRAVLJE: Manji pad energije sredinom nedelje može dovesti do prolaznih zdravstvenih tegoba ili pojačanja hroničnih problema.

rak 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Strastveni period za Rakove – nastojte da svoju strast usmerite ka partneru, da ne biste došli u situaciju da ne možete da odolite izazovu, posle čega biste se vrlo loše osećali. Slobodni Rakovi mogu da uživaju u romantičnim avanturama i nesputanom iskazivanju osećanja – sva vaša energija vam je na raspolaganju, a ako odlučite da je usmerite u neku kreatvinu aktivnost, umesto u jurenje za fascinacijama, utoliko bolje za vas.

POSAO: Mešaćete posao i zadovoljstvo u ovom periodu, na način koji vam najviše prija i koji vam pomaže da se osećate stabilno i snažno. Puni ste inspiracije i svoju maštovitost usmerite ka praktičnim i prozaičnim stvarima – imate zvezdanu podršku za ovakvu transforamaciju energije, što će vam koristiti na duže staze.

ZDRAVLJE: Zdravlje stabilno – dobro se osećate i prilično ste uravnoteženi. Nastojte da održite balans i nemojte se ulenjiti. Ne propuštajte fizičke aktivnosti, kao ni obroke, a ni odlaske na spavanje u razumno vreme.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments