Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupa period strasti – obuzeće vas emocije, koje ne moraju da budu prijatne, pa zato vodite računa da ne pokrećete svađe i ne reagujete suviše grubo. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekog posebnog – period sudbinskih susreta i bitnih preokreta u vašem životu. Pokušajte da odolite poplavi emocija i zadržite smirenost i perspektivu.

POSAO: Analiziranje akcija i postignuća iz prethodnog perioda, svođenje računa, ispravljanje grešaka – time ćete se baviti u ovoj nedelji, a nalet kreativne energije će vas uvesti u nove zamisli i projekte.

ZDRAVLJE: Burno reagovanje i nervoza je najveći neprijatelj vašeg zdravlja u ovom trenutku, pa zato usmerite višak energije na nešto korisno – vežbajte, trčite, preuredite stan i sačuvajte živce i zdravlje.

bik 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Mogući sukobi i nerazumevanja u partnerskim odnosima, a ako ste već uspeli da se posvađate i ispovređujete, sada je trenutak da “spustite loptu” i ponudite primirje. Nastojte da dođete do razumevanja i izbegavajte cinizam i kritiku. Slobodni Bikovi će sretati zanimljive osobe – pojaviće se neko iz prošlosti, a biće i novih prijateljstava. Dajte šansu osobi koja svoje interesovanje iskazuje suptilno i ni u čemu nije nametljiva.

POSAO: Bavićete se planovima za budućnost, na osnovu analize poduhvata iz prethodnog perioda. Budite otvoreni za nove ideje, ali ne ulećite u nove projekte, dok temeljno ne razmotrite svoje opcije.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja i variranje krvnog pritiska – rasteretite se koliko god možete i pružite sebi dovoljno odmora i opuštanja.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Poteškoće u partnerski odnosima – ali sada je vreme da se one reše, pa zato nemojte bežati od neprijatnih suočavanja. Međutim, zadržite prijatno ponašanje i pre svega, budite pravični i ne optužujte partnera – ponesite svoj deo odgovornosti. Slobodni Blizanci će biti preplavljeni snažnim i zbunjujućim emocijama – postoji neko, ili više osoba, ali situacija nije jasna i čista, a nikakvim “ispadima” je nećete rešiti. Nemojte reagovati ishitreno, da sebi ne nanesete emotivnu štetu od koje ćete se dugo oporavljati.

POSAO: U poslovnom okruženju, komunikacija je ključna, ali nemojte se oslanjati na svoj šarm – ovog puta, ciljeve ćete postići profesionalnošću, odmerenim rečima i držanjem distance. Uspeh na putu, vezanom za poslovne poduhvate.

ZDRAVLJE: Manji pad energije sredinom nedelje može dovesti do prolaznih zdravstvenih tegoba ili pojačanja hroničnih problema.

rak 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Strastveni period za Rakove – nastojte da svoju strast usmerite ka partneru, da ne biste došli u situaciju da ne možete da odolite izazovu, posle čega biste se vrlo loše osećali. Slobodni Rakovi mogu da uživaju u romantičnim avanturama i nesputanom iskazivanju osećanja – sva vaša energija vam je na raspolaganju, a ako odlučite da je usmerite u neku kreatvinu aktivnost, umesto u jurenje za fascinacijama, utoliko bolje za vas.

POSAO: Mešaćete posao i zadovoljstvo u ovom periodu, na način koji vam najviše prija i koji vam pomaže da se osećate stabilno i snažno. Puni ste inspiracije i svoju maštovitost usmerite ka praktičnim i prozaičnim stvarima – imate zvezdanu podršku za ovakvu transforamaciju energije, što će vam koristiti na duže staze.

ZDRAVLJE: Zdravlje stabilno – dobro se osećate i prilično ste uravnoteženi. Nastojte da održite balans i nemojte se ulenjiti. Ne propuštajte fizičke aktivnosti, kao ni obroke, a ni odlaske na spavanje u razumno vreme.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice