lav 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima naglašen je duhovni aspekt – partner je vaš najbolji prijatelj i vaše ogledalo, pa ćete uz njegovu pomoć moći da se rešite nekih negativnih obrazaca, sa kojima se već dugo borite. Slobodni Lavovi će žudeti za nekim sa kim mogu da podele svoja intelektualna i duhovna interesovanja i saznanja, ali pre ćete srodnu dušu sresti u prijateljskim kontaktima, nego u potencijalno romantičnim.

POSAO: Dobro posmatrajte svoje saradnike i sve od kojih zavisi vaš poslovni uspeh – tako ćete tačno znati na koga u kom trenutku možete da se oslonite (ili ne). Pripremite teren za nastupajuće promene, koje će vam omogućiti da rešite probleme sa kojima ste se do sada bezuspešno borili. Zaštitite svoje interese.

ZDRAVLJE: Veliki utrošak energije može vas sredinom nedelje ostaviti bez daha – bukvalno. Dakle, moguće smetnje sa disajnim organima, naročito ukoliko ste skloni alergijama ili imate neke hronične probleme.

devica 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Suzdržite se od impulsivnih akcija na ljubavnom planu – u partnerskim odnosima to može ozbiljno da poremeti ravnotežu, a slobodne Device bi mogle da ulete u avanturu zbog koje će se kajati. I zauzetima i slobodnima je potrebna energija razumevanja, razmene misli i osećanja u neutralnom okruženju i osećanje sigurnosti. Device u partnerskim odnosima bi mogle da dođu u iskušenje da se upuste u tajnu vezu, a slobodne bi mogle da se upletu sa zauzetima. Ne komplikujte sebi život.

POSAO: Dobre vesti na poslovnom planu, koje stižu kroz neku vrstu poslovnog sastanka. U timskom radu, najvažnije je da dobro proučite poteze i da svako preuzme zadatak u kome je najbolji – tako ćete pokrenuti male, ali obećavajuće promene. Moguća putovanja su povoljno aspektovana.

ZDRAVLJE: Pozabavite se svojim osećanjima i osećajima – slušajte sebe i ne potiskujte sadržaje, da ne biste izazvali energetske blokade, koje izazivaju zdravstvene probleme.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima vam je potrebno da se malo distancirate od potreba i želja partnera, da biste se pozabavili sobom. Uverite partnera da nema zašto da se brine i zamolite ga za razumevanje. Slobodne Vage će biti hipnotički privlačne – a možda i hipnotički privučene. Ako u kontaktu sa drugom osobom nema intelektualne kompatibilnosti, taj spoj neće biti uspešan na duže staze.

POSAO: Moguć poslovni kontakt sa uticajnom osobom, koja će vam pružiti podršku i pomoć na vašem putu ka uspehu. Razočaranja mogu doći od prevelikih očekivanja, pa zato ostanite realni i radite vredno, kao i do sada – držite se zacrtanih planova.

ZDRAVLJE: Što više proširite polje svojih aktivnosti na mentalnom, duhovnom i fizičkom planu, to bolje. A za vaše zdravlje je najbolje da te aktivnosti ujedinite.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Promene na polju partnerskih odnosa – ukoliko je partner nosilac tih promena, ostanite otvoreni za njegove ideje i potrebe, budite spremni da pratite i prilagođavate se. Ukoliko ste vi pokretač, budite strpljivi sa partnerom ako pokaže otpor. Slobodne Škorpije bi mogle da se zaljube, uglavnom zato što su preplavljene emocijama i spremne da ih usmere na prvu osobu koja im skrene pažnju. Ne žurite, pokušajte da idete lagano i budete strpljivi.

POSAO: Imate puno dobrih ideja, i nekoliko mogućih planova, ali realizacija zavisi od vaše sposobnosti da postavite prioritete i da se fokusirate. Odaberite cilj koji vam je najvažniji i budite spremni da prekrojite svoje planove i prilagodite svoje akcije.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zglobovima i kičmom – energetske blokade koje donose ove smetnje, tiču se baš vaše sklonosti (odnosno nesklonosti) da se prilagođavate i budete tolerantni. 

Comments