strelac 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima je dobar period za zajedničke aktivnosti, a još bolji za sve što ima veze sa zajedničkim poslom. Pronađite zajednički interes i radite na njegovom ostvarenju udruženim snagama – ovo je period kada možete sve da ostvarite, ako se složite oko toga šta želite i možete. Slobodni Strelčevi postavili su sebi visoke standarde i nemaju namere da se spuštaju ispod svojih zahteva i očekivanja. Ipak, možete se iznenaditi i zaintrigirati kad sretnete osobu koja isto tako ima visoke standarede – bićete izazvani da se dokažete.

POSAO: Posvetie se poslu na temeljan i organizovan način, pa ćete izbeći manje probleme u realizaciji svojih dnevnih planova. Ukoliko postoji neka problematika koja zavisi samo od vas, ne oklevajte da preuzmete odgovornost i donesete odluku krajem nedelje (uzmite par dana za razmišljanje).

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, a da biste sačuvali formu i visok nivo energije, pojačajte fizičku aktivnost i povedite računa o obrocima – neka budu lako svarljivi i hranljivi.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima preovlađuje optimizam – napravite planove za naredni period, a ako očekujete neke veće pomake u svom odnosu, sada je pravi momenat da počnete da radite na njima. Slobodni Jarčevi bi mogli da odgurnu od sebe zainteresovane osobe svojim ćudljivim i svadljivim raspoloženjem. Bolje se osamite i razmislite šta je ono što vam je zaista potrebno u ljubavi.

POSAO: Ako se ukaže potreba za prestruktuiranjem, promenom planova, ili radne pozicije, zaštitite svoje interese i tražite najbolje za sebe – ali u formi ponude i pregovora, jer neće valjati da u to usmerite bilo koji nivo agresivne energije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Samo nastavite da vodite računa o sebi, kao i do sada.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: Povoljan period za partnerske odnose – ako je u poslednje vreme bilo napetosti i nesporazuma, sada ćete moći da se opustite i sagledate stvari iz šire perspektive. Suočićete se sa pomešanim emocijama, ali niste sami u tome, partner je vaša podrška. Slobodne Vodolije će biti veoma zapažene, verovatno u poslovnom krugu, ili u nekom društvu u kome se prvi put pojavljuju. Pustite svoj tihi šarm da deluje i uživajte u pažnji koju izazivate.

POSAO: Moguće su stresne situacije na poslu. Nemojte da klonete duhom ili da se nervirate – uradite sve što je do vas, dajte svoj maksimum, a onda pustite da se stvari same dalje odvijaju.

ZDRAVLJE: Kanališite stres čim se pojavi, ako ne možete da ga izbegnete. Bavite se opuštajućim aktivnostima, meditirajte, pletite, čitajte, šetajte, šta vam već najviše prija.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 13. mart – 19. mart

LJUBAV: U partnerskim odnosima će događaji koji će vas poljuljati kreirati situaciju u kojoj se oslanjate na partnera i pronalazite stabilnost koja vam je potrebna – a baš to vam je i potrebno. Slobodne Ribe će se osećati ranjivo, a romantično raspoloženje im neće pomoći da se osete sigurnije. Mogli biste sresti osobu koja vam nudi razumevanje, ali budite oprezni i dajte sebi vremena da je bolje upoznate.

POSAO: U ovom periodu morate biti posebno oprezni u vezi sa novcem – ako radite sa parama, dobro proverite višak i manjak, greška u računici vam može doneti glavobolje. Takođe, ne dižite kredite i nikome ne pozajmljujte novac u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Moguće manje zdravstvene smetnje, vezane za probavni trakt i disajne puteve. Ojačajte imunitet i više se odmarajte.

Naslovna fotografija: instagram.com/anajohnson

Brankica Milošević

Comments