Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Situacija na poslu će ove nedelje biti jako dobra. Imaćeš priliku da rešiš sve sitnice koje te muče, naročito one koje se tiču komunikacije sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Zvezde predviđaju povoljne aspekte i po pitanju ljubavi. Ukoliko si slobodna, sa lakoćom ćeš ostvarivati ljubavna poznastva, a neko od njih se može pretvoriti u vezu, ukoliko budeš dovoljno zainteresovana.

bik 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Dugo si razmišljala o tome šta želiš po pitanju posla i karijere i čini se da si najzad stigla do rešenja. Zvezde su na tvojoj strani – možeš da ostvariš sve što si zamislila i najzad se pomeriš sa mrtve tačke. Promene koje stižu su odlične! I po pitanju ljubavi si spremna na promene – moguće je ozvaničenje veze sa partnerom do kojeg ti je baš stalo. Svakako, nedelja pred tobom će biti jako lepa i uspešna – u svakom smislu!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Na poslovnom planu te prati sreća i čini se kao da je sve moguće! Zaprao, ne čini se, jeste moguće. Sada je pravi trenutak da ostvariš sve svoje zamisli jer su zvezde na tvojoj strani. Po pitanju ljubavi si jako otvorena i bez zadrške kažeš ono što misliš i osećaš. Ova otvorenost je u vezi jako važna, a ukoliko si sama, tvoje spontano ponašanje će privlačiti pažnju suprotnog pola. Raspoložena si za flert i uživaš u njemu.

rak 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Ove nedelje te izuzetno muče finansije, ali i sama znaš da od uzaludne brige i nema neke vajde. Zato, fokusiraj se na rešenja. Ako razmišljaš u tom pravcu, do kraja nedelje sve može da se reši i dođe na svoje. Situacija na ljubavnom planu i nije sjajna, ali ovo je opet nešto na šta možeš da utičeš. Muče te nepoverenje i ljubomora i sve je to u redu, ali kada ne postoji realan razlog za tako nešto – to može da bude problem. Zato, ohladi glavu i razmisli trezveno, pa tek onda reaguj.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice