Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Situacija na poslu će ove nedelje biti jako dobra. Imaćeš priliku da rešiš sve sitnice koje te muče, naročito one koje se tiču komunikacije sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Zvezde predviđaju povoljne aspekte i po pitanju ljubavi. Ukoliko si slobodna, sa lakoćom ćeš ostvarivati ljubavna poznastva, a neko od njih se može pretvoriti u vezu, ukoliko budeš dovoljno zainteresovana.

bik 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Dugo si razmišljala o tome šta želiš po pitanju posla i karijere i čini se da si najzad stigla do rešenja. Zvezde su na tvojoj strani – možeš da ostvariš sve što si zamislila i najzad se pomeriš sa mrtve tačke. Promene koje stižu su odlične! I po pitanju ljubavi si spremna na promene – moguće je ozvaničenje veze sa partnerom do kojeg ti je baš stalo. Svakako, nedelja pred tobom će biti jako lepa i uspešna – u svakom smislu!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Na poslovnom planu te prati sreća i čini se kao da je sve moguće! Zaprao, ne čini se, jeste moguće. Sada je pravi trenutak da ostvariš sve svoje zamisli jer su zvezde na tvojoj strani. Po pitanju ljubavi si jako otvorena i bez zadrške kažeš ono što misliš i osećaš. Ova otvorenost je u vezi jako važna, a ukoliko si sama, tvoje spontano ponašanje će privlačiti pažnju suprotnog pola. Raspoložena si za flert i uživaš u njemu.

rak 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Ove nedelje te izuzetno muče finansije, ali i sama znaš da od uzaludne brige i nema neke vajde. Zato, fokusiraj se na rešenja. Ako razmišljaš u tom pravcu, do kraja nedelje sve može da se reši i dođe na svoje. Situacija na ljubavnom planu i nije sjajna, ali ovo je opet nešto na šta možeš da utičeš. Muče te nepoverenje i ljubomora i sve je to u redu, ali kada ne postoji realan razlog za tako nešto – to može da bude problem. Zato, ohladi glavu i razmisli trezveno, pa tek onda reaguj.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice