lav 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Imaš mnogo poslovnih planova za sebe, a ove nedelje se najzad otvaraju mogućnosti da sve te planove i ostvariš. Naoružaj se strpljenjem, izoštri oko i iskoristi sve što ti se pruža! Ljubavnom situacijom si jako zadovoljna. Ukoliko si u vezi, osećaćeš se divno pored partnera, ali čak i da si singl – i dalje se osećaš odlično i u potpunosti si zadovoljna trenutnom situacijom. Ako ništa drugo – makar najzad imaš vremena za sebe.

devica 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Pred tobom je mnogo poslovnih obaveza i to od tebe zahteva da se dobro organizuješ i sve isplaniraš do detalja. Pa ipak, to je tvoj fah i u ovome se najbolje snalaziš. Samo vodi računa o tome da se dovoljno i odmaraš! Ljubavnom situacijom i nisi nešto zadovoljna. Zapravo, sve ti je dosadilo i polako se hladiš. Pruži odnosu još jednu šansu ukoliko smatraš da to oboje zaslužujete.

vaga 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Mirna nedelja je pred tobom i ne očekuju te neke prevelike i previše zahtevne obaveze. Moći ćeš da se opustiš i da, počneš da se pripremaš za praznike! Zar to nije sjajno?! Ljubav donosi jako lepa dešavanja, romantične trenutke i značajne poglede – ukoliko osetiš da je osoba koju upoznaš ona prava, nema potrebe da čekaš – slobodno pokaži svoje oduševljenje!

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Pred tobom su velike poslovne dileme, ali koliko god situacija izgledala bezizlazno, na kraju nedelje će sve doći na svoje i sve će se rešiti u tvoju korist. Dakle, razloga za brigu nema, samo veruj u svoj uspeh! Ljubavna situacija je i dalje monotona, ništa bitno se ne dešava i zaista počinješ da misliš da se ništa i neće promeniti. No, nemoj tako da misliš! Promeni svoj stav i energiju kojom zračiš i videćeš kako će se stvari odmah promeniti!

Comments