strelac 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Nedelja pred tobom je jako važna u poslovnom smislu jer ćeš postići dogovor koji te je dugo mučio, a koji ti je bio potreban, o kojem si maštala. Dakle, sve će uspešno završiti – opusti se! Ukoliko si slobodna, očekuje te zanimljivo ljubavno poznanstvo, a ta osoba će te šarmirati na prvi pogled. Ukoliko si osetila leptiriće, jasno ti je da ne smeš da ih zanemariš! Prepusti se i uživaj u onome što su ti zvezde pripremile.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Očekuju te velike i važne promene na polju finansija, naravno, u pozitivnom smislu. Ovo će ti olakšati mnogo toga, ali zapamti da je uvek najbolje da prvo rešiš situacije koje gore (dugovi, na primer) pa tek onda da se opustiš i ispunjavaš sebi hireve. Dok se finansijska, pa i poslovna situacija lagano menjaju nabolje, ljubavna situacija je i dalje ista. Ne očajavaj, i ovo se u skorije vreme može promeniti.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Nemoj da očekuješ previše od ove nedelje – ovo neće biti jedna od boljih koju si do sada imala. Zvezdani aspekti nisu najpovoljniji kada je reč o poslu, te nemoj očekivati da će se nešto mnogo veliko i bitno desiti. Ukoliko čekaš da se nešto reši, budi strpljiva i dočekaj svojih pet minuta. Kada je reč o ljubavi, velike su verovatnoće da ćeš se razočarati u voljenu osobu, ali sve to ima veze sa tvojim neraspoloženjem. Zato, pokušaj da ohladiš glavu, pa da tek onda reaguješ.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 14. decembar   20. decembar

Budi spremna na to da ova nedelja ne donosi ništa novo i bitno veliko na poslovnom planu. Zato, ako želiš da se jednostavno desi nešto – moraćeš još malo da sačekaš. Ljubavna situacija je prilično neizvesna, ne znaš na čemu si i jednostavno čekaš da voljena osoba preuzme naredni korak. Možda bi ipak trebalo da napraviš prvi korak – ti?

Izvor fotografije: instagram.com/kattya_lisa

Comments