nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Zvezde vam strogo preporučuju diplomatiju i taktičnost u ovom periodu, što će vam biti teško, jer će Mars raditi protiv smirenosti i strpljenja. Prihvatite kompromise koje partner predlaže, sada nije trenutak za krajnosti, ulitmatume i konačne odluke. Slušajte savete bliskih osoba kojima verujete. Slobodni Ovnovi bi mogli sebi da nanesu emocionalnu štetu, ako puste svoju vatrenu prirodu da divlja. Možete se opeći u svim emotivnim interakcijama (sa osobama koje vam se sviđaju, potencijalnim partnerima, prijateljima), ukoliko se ne kontrolišete. Usmerite se na posmatranje reakcija i ponašanja ljudi oko vas, i suzdržite se od reagovanja i osuđivanja – biće to vrlo poučno iskustvo za vas. 

POSAO: Nebesko poravnanje polako ali sigurno oživljava stvari na poslovnom lanu. Nakon što jasno postavite ciljeve, više ništa neće moći da vas zaustavi. Prepreke i poteškoće koje su pred vama, samo će vas motivisati da pokažete svoju izvrsnost – ukoliko zadržite smirenost i snagu uma. Ipak, zadržite i distancu u odnosu na sebe i nemojte biti tvrdoglavi, već fluidni i svesni. Zaostala dugovanja i nedovršene finansijske konstrukcije u ovom periodu se mogu rešiti. 

ZDRAVLJE: Nervoza vas tera da prekomerno trošite energiju. Obezbedite neuznemirene časove odmora i opuštanja, bez ikakvih aktivnosti, da se ne biste razboleli. 

 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Sklad u partnerskim odnosima mogu da poremete iznenadni ispadi partnera, koji uopšte ne liče na njega. Nemojte se odmah razočarati ili osećati izdano i verovati da je pokazao svoje pravo lice, već pokušajte da razgovarate i da zajedno otkrijete odakle to dolazi. U ovom periodu, morate se baviti voljenom osobom i staviti je na prvo mesto. Slobodni Bikovi mogu biti toliko obuzeti sobom i svojim egom, da će pogrešno protumačiti nečiji pokušaj da im se približi. Skloni ste da se naljutite, razočarate, ili preterano rastužite, bez nekog stvarnog razloga, odnosno, razlozi su u vašim osećanjima, koja vas preplavljuju. Ne činite ništa dok vam se magla u glavi ne razredi i dok ne dostignete jasnoću. 

POSAO: Kreativne promene su pred vama – zadržite svoje planove i ideje za sebe, u poslovnom okruženju ima onih koji su spremni da vam napakoste na bilo koji način. Prihvatite pomoć iskusnog kolege i budite korektni u svim poslovnim interakcijama – dobri odnosi su katalizator vašeg uspeha. Ako pokrećete neki projekat, možete pridobiti podršku saradnika i klijenata. Očekivani novac stiže. 

ZDRAVLJE: Period emotivne preosetljivosti zahteva ulaganje velike količine energije, pa ćete se povremeno osećati iscrpljeno i prazno. Potražite ravnotežu u boravku u prirodi, meditaciji, samoći.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: U ovom periodu strast se može probuditi u uspavanim partnerskim odnosima i doneti osveženje koje vam je dugo nedostajalo. Ali, ukoliko su odnosi temeljno narušeni, strast se može manifestovati kroz sukobe i svađe, koje mogu dovesti do kulminacije potiskivanog nezadovoljstva. Slobodni Blizanci mogu doživeti ljubavne muke, neizvsnost, leptiriće u stomaku, zbog nekoga za koga nisu sigurni ni da li im odgovara, ni da li im uzvraća. Znate šta osećate, ali ne shvatate to ozbiljno i lakše vam je da o tome uopšte i ne razmišljate. Brzo ćete se vratiti u ravnotežu. 

POSAO: Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje neće doneti tako dobar rezultat, ako ne pokažete strpljenje. Radije promislite o svojim dosadašnjim potezima i razmotrite ih iz svih uglova, kako biste izbegli greške u delovanju i zamke koje vam predstoje. Razmišljajte jasno i logički, ali pri donošenju konačne odluke slušajte svoju intuiciju! 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije i čvrstine da izađete na kraj sa svim izazovima i problemima. Održavajte kondiciju i ograničite obroke!

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Ukoliko vam je do sada nešto drugo bilo u fokusu, u ovom periodu partnerski odnosi vam moraju biti na prvom mestu. Pripremite se za period suočavanja sa neprijatnim emocijama i sagledavanja sopstvenih grešaka. Ostanite po strani od sukoba bliskih osoba, u koje niste lično uključeni. Slobodni Rakovi se moraju pozabaviti rešavanjem problema na ličnom planu, na nivou uvida i prevazilaženja obrazaca. Od vašeg ličnog rasta i razvoja zavisi vaša sreća i stabilnost – nećete ih postići dok ne razrešite unutrašnje sukobe i ne osvestite potisnute sadržaje koji vas blokiraju, pa čak i drže u zarobljeništvu. 

POSAO: Imate puno posla, pa je najvažnije da se dobro organizujete i isplanirate svoje vreme. Poravnanje planeta pruža vam puno prostora za kreativne promene i transformacije, ukoliko vaši planovi i težnje ostanu realni i praktični. Ne reagujte na kritike koje nisu usmerene direktno na vas i pomirite se sa dosadnim zadacima, pošto će vam oni omogućiti da zablistate svojim sposobnostima. 

ZDRAVLJE: Sputanost koju osećate, u kombinaciji sa izloženošću, može dovesti do anksioznosti i nesanice. Pronađite šta je ono što vas opušta i umiruje i primenjujte to disciplinovano. 

Comments