nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Partnerski odnosi bi mogli biti preplavljeni intenzivnim emocijama, pa ako ste do sada odlagali neki važan razgovor sa voljenom osobom, učinite to sada. Rešite nagomilane i prećutane probleme i nezadovoljstva, zvezde vas podržavaju u tome. Slobodni Lavovi se takođe mogu naći pogođeni burnim emocijama, zbog kojih će se osećati nestabilno. Razmotrite svoje prošle odnose, da biste izbegli grešku u postavljanju temelja novih odnosa. Brzo ćete postići stabilnost, ako ostanete budni i oprezni. Nemojte davati obećanja impulsivno, ako realno ne možete da ih ostvarite. 

POSAO: Povećana pažnja prilikom obavljanja radnih zadataka pomoći će vam da izbegnete greške, čije bi ispravljanje izazvalo stres i premor. Ukoliko se bavite umetnošću, ovo je vrlo produktivan period za vas, u kome možete stvoriti nešto izuzetno, uz puno radosti i osećanja ispunjenosti. Najveći neprijatelj vam je strah od neuspeha, a ključ uspeha je informisanost prilikom donošenja odluka. Možete prihvatiti predlog koji obećava dobru zaradu. 

ZDRAVLJE: Obezbedite sebi dovoljno odmora i opuštanja nakon radnog dana, da ne biste potrošili zalihe energije. Idite u prirodu i bavite se sportom.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Merkur je na vašoj strani i pomaže vam u komunikaciji u partnerskim odnosima – potrebno je da razgovarate o osetljivim pitanjima, kako biste pronašli kompromis i postigli važne dogovore sa partnerom. Pokažite strpljenje i takt. Slobodne Device bi mogle da se osećaju veoma poneseno i romantično – može vas fascinirati neka osoba, koja vas veoma angažuje na intelektualnom i emotivnom planu. Imate sve šanse da napravite željene promene na ličnom i emotivnom planu. 

POSAO: Tokom ovog perioda imate dovoljno strpljenja i smirenosti da izađete na kraj sa kompleksnim zadacima. Ako treba da učestvujete u važnim pregovorima, ili govorite na sastancima, pažljivo se pripremite. Imate prilike da rešite mnoge probleme i da postavite dobre smernice za buduće akcije. U narednim danima možete stabilizovati svoj finansijski status. 

ZDRAVLJE: Najvažnije je da pravilno rasporedite svoje snage, kako biste izbegli iscrpljenost i smanjili stres. Odvojte vreme za opuštanje i meditaciju.

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Iskoristite pozitivnu emocionalnu energiju da rešite sukobe sa bliskim osobama, ili sa partnerom. Pokažite strpljenje prema onima čija vizija i uvidi nisu tako jasni kao vaši. Pred vama je puno prijatnih trenutaka, ali oni mogu biti zamagljeni nekim nejasnim situacijama, svađama i spletkama, koje ne zavise od vas. Slobodne Vage su okružene zanimljivim osobama, koje im pružaju podršku u ostvarenju njihovih ideja i unose svežinu i promenu u njihov život. Niste skloni da prihvatite kritiku, jer je ne shvatate ozbiljno, ali ste zato veoma skloni preispitivanju postupaka za koje sami uviđate da nisu konstruktivni.

POSAO: Poslovni razgovori i komunikacija donose uspeh, ukoliko zadržite stabilne međuljudske, kolegijalne i saradničke odnose. Ne upuštajte se u rasprave i svađe, ne dozvolite da vas vaše osećanje pravde zavede i da izgubite takt i strpljenje. Razmotrite materijalne aspekte i sačekajte trenutak jasnoće, kada ćete bolje doneti odluku, na osnovu relevantnih informacija. 

ZDRAVLJE: Napetost vam može doneti ukočenost i bolove u glavi i leđima. Opustite se, radite vežbe istezanja, idite na masažu. 

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Bićete u stanju da sagledate suštinu partnerskog i svih ostalih važnih odnosa i razumećte svaki aspekt svog ljubavnog života. To može doneti veću toleranciju i dublje razumevanje u odnosima sa partnerom, ali i lični razvoj i promene kojima težite, da biste napredovali ka najboljoj verziji sebe. Slobodne Škorpije mogu doživeti uzbudljive ljubavne emocije i dešavanja, povezana sa upoznavanjem novih osoba, na društvenim skupovima ili u nekim oblicima javnog života. Ne obraćajte pažnju na spletke u vašem okruženju, već se fokusirajte na svoj unutrašnji život i intuiciju. 

POSAO: Odložite poslovne sastanke i razgovore, ako ih niste već isplanirali, a smatrate ih iscrpljujućim i imate važnija posla. Morate balansirati u međuljudskim odnosima i suočavati se sa sopstvenom mrzovoljom i tuđom tvrdoglavošću. Ne uzimajte informacije koje čujete zdravo za gotovo, nego ih proverite iz više izvora. Moguća dobra poslovna ponuda, ali morate biti oprezni kada je novac u pitanju. 

ZDRAVLJE: Akutne probleme rešavajte odlaskom kod lekara, a ukoliko imate neke hronične smetnje, one se mogu pojačati u ovom periodu – menjajte terapiju. 

Comments