nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Razmišljajte o svojim osećanjima i pokušajte da izbegnete samoobmanu ega. Kanališite neprijatna osećanja van porodice i partnerskih odnosa, jer svojom teškom energijom možete uneti nesklad, koji će bespotrebno poljuljati sve što ste do sada gradili. Prevaziđite tendenciju da budete impulsivni i nepouzdani, pokažite smirenost i toleranciju. Slobodni Strelci će imati puno prilika za romantične događaje, flert i zabavu. Komunikacija vam ide lako, vaš šarm je čarobno privlačan, a vi spremni da doživite nova iskustva i osećanja. Ostanite otvoreni i zadržite jasnoću rezonovanja – vi znate šta vam je najpotrebnije.

POSAO: Vaše želje i ambicije nisu u skladu sa realnim mogućnostima i situacijom u kojoj se nalazite, što će vam pokvariti raspoloženje i dovesti do pesimističnih misli. Fokusirajte se na rešenja i mogućnosti, pa ćete postepeno prevazići prepreke i budite fleksibilni – vaši planovi i ideje mogu se realizovati na više načina, pronađite onaj koji je u skladu sa okolnostima. 

ZDRAVLJE: Ostanite verni sebi, da ne biste počeli da se „jedete iznutra“ i kreirali zdravstvene smetnje. Održavajte mentalnu i fizičku kondiciju. 

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Brzo gubite strpljenje tokom ovog perioda i teško vam je da sačuvate optimizam i entuzijazam u odnosu na mogućnosti i promene u budućnosti. Ako vam se čini da ste se zaglavili, ne krivite partnera, nego preispitajte sebe i svoje obrasce ponašanja. Ukoliko partner pokazuje fleksibilnost i razumevanje, pomoći će vam da lakše razumete sebe i pronađete uzroke svog nezadovoljstva. Slobodni Jarčevi mogu doživeti vrtoglave uzlete i padove – naleti strasti, dramatični gestovi, želja da pokažete osećanja, mogu vas predstaviti u drugačijem svetlu nekome ko vam se veoma dopada. Odnosno, nekome ćete pružiti priliku da upozna u startu onaj deo vas, koji obično dugo ostaje skriven i dobro kontrolisan. Naravno, rizikujete da se razočarate, zato smanjite očekivanja i uživajte u sopstvenim osećanjima, to je za vas oslobađajuće iskustvo. 

POSAO: Moguća su nova poslovna poznanstva, a vi ćete pre biti skloni da ih odbijete, nego da ih uspostavite i negujete – zvezde vam savetuju da ne odustajete unapred. Sakupite informacije, napravite analize, pa ćete proceniti da li nova partnerstva i saradnje ispunjavaju vaše standarde. Uspeh leži u razvijanju projekata i ideja koje ste već pokrenuli. Suzdržite se od kritike i oštrih reči. 

ZDRAVLJE: Negujte svoje telo i pružite mu dovoljno aktivnosti, kao i dovoljno odmora i opuštanja. Izlet u prirodu obnoviće vam energiju i snagu.

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Usredsređeni ste na sebe i imate potrebu da se uskladite sa sobom, emocionalno, mentalno i duhovno. Nemojte zapostaviti telesnost u ovom povezivanju sa sobom, „spustite“ tu energiju u telo i osetićete pojačano samopouzdanje i samoljubav. Vaša velika osetljivost i empatičnost može dovesti do povređenosti i razočaranja u vašim bliskim odnosima i interakcijama. Planetarna energija stvara uslove za neočekivane i dramatične preokrete – na ljubavnom planu, to može značiti produbljivanje postojećeg odnosa, viši nivo prihvatanja, priznanje osećanja koja već postoje, a niste želeli sa njima da se suočavate, osvešćivanje važnosti nekog odnosa koji ste doživljali samo kao prijateljstvo… Udaljite se od toksičnih osoba, a onima koji vam pružaju ljubav i razumevanje, pokažite koliko vam je stalo do njih i koliko ih cenite. 

POSAO: Planirajte svoj posao ravnomerno i ne preopterećujte se prihvatanjem zadataka koji vam se neočekivano dodeljuju. Odredite prioritete i ostanite strpljivi. Imaćete prilike da se velikim korakom približite ostvarenju svojih ciljeva i planova. Iznenađujuće promene mogu doneti finansijski uspeh, ali i brige oko praktičnih i materijalnih aspekata života. Oslonite se na svoju intuiciju i opustite se, bespotrebna briga vas samo opterećuje i smeta vam da delujete u skladu sa svojim (nepogrešivim) osećajem.

ZDRAVLJE: Neki hronični problemi se mogu pojačati, ili se javiti neke tipične sezonske zdravstvene smetnje. Osluškujete svoj organizam i pružite mu ono što mu je potrebno.

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 14. maj – 20. maj

LJUBAV: Teško vam je da budete strpljivi, jer su neka nezadovoljstva došla na red za razmatranje i razrešavanje. Partner može biti zatvoren, ili nespreman na suočavanje i otvoren razgovor, a vi morate sačekati pogodan trenutak i biti taktični u iznošenju svojih zapažanja, osećanja i predloga. Izbegavajte dramu i postavljanje ultimatuma, kontrolišite svoja osećanja i ne dozvolite da strah i ljutnja upravljaju vašim postupcima. Slobodne Ribe mogu uleteti u strastvenu avanturu, koja će podići očekivanja na viši nivo. Želećete sve i odmah, ali suočićete se sa svim mogućim suprotstavljenim osećanjima i osećaćete se kao da je igla na kompasu vaše intuicije „poludela“ i okreće se u svim pravcima. Imate priliku za duboke uvide i samospoznaju, što može biti i jedina svrha vaše emotivne „eksplozije“. 

POSAO: Napet period ćete prevazići radeći postojeće zadatke i ne prihvatajući nove. Samo strpljenjem ćete stabilizovati ono što ste već postigli, a vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme i obaveze, biće vam od velike koristi. Finansijska pitanja bi mogla da vam zadaju glavobolju, a i međuljudski odnosi su napeti i granici sukoba. Razmislite dobro pre nego što iznesete neki zaključak i predlog, budite precizni i koncizni i ne namećite svoje mišljenje. 

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena, pa počnite od onog što vam je najjednostavnije da uradite – uvedite neke dobre navike, a postepeno isključite neke loše, više se krećite. 

Naslovna fotografija: instagram.com/pastel.in

Brankica Milošević

Comments