ovan 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Sa voljenom osobom prolaziš kroz nešto izazovniji period i razna iskustva, ali koliko god izgledalo kao da se dešava nešto strašno, sve što sada “preživite” dodatno će ojačati vašu vezu i navesti vas da shvatite da zaista volite jedno drugo i da želite da budete zajedno. Čak i ukoliko si sama, nakon ovog nešto burnijeg perioda dolazi sunce i bićeš otvorena za neka nova, lepa iskustva.

POSAO: Ova nedelja će biti u znaku ozbiljnog i velikog posla zbog čega nećeš imati toliko vremena da razmišljaš o bilo čemu drugom. Ovo može da bude dobro ukoliko želiš da pobegneš od privatnih problema ili ako jednostavno želiš da ostvariš napredak u karijeri pa je “opravdano” da radiš prekovremeno. Ipak, vodi računa o tome da se makar dobro naspavaš svakog dana!

bik 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Tokom narednih dana ćeš se više baviti tuđim vezama nego svojom. Više će te zanimati ko je sa kim, ko šta radi, nego to sa kim si ti i u kakvom odnosu. Da li na ovaj način želiš da pobegneš od svojih ljubavnih problema? Ovo je tema za razmišljanje, naročito ukoliko nisi zadovoljna trenutnom situacijom na ovom polju.

POSAO: Možda se tvojim kolegama čini da nešto ne može bolje, ali ti si ta koja ih redovno uverava u suprotno. Tvoje ideje su odlične i ne bi trebalo da odustaješ dok ne ostvariš sve što si zamislila jer je to i te kako moguće i poželjno u ovom trenutku. Samo napred, činiš dobro i za svoj tim i za sebe, a to je nešto u čemu uživaš.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Najzad si se opustila i postala spremna da pustiš ljubav u svoj život! Samim tim što su tvoje stege popustile, mnogo lakše komuniciraš, šarmiraš i ostvaruješ zanimljiva poznanstva od kojih svako zapravo ima šansu da preraste u nešto više. Dakle, izbor je na tebi. Čak i ukoliko si u vezi, komunikacija će biti na zavidnom nivou i izuzetno dobro ćeš se slagati sa partnerom. Iskoristi ovaj lep period da poradiš na svom ljubavnom životu koji si do sada toliko puta želela da “renoviraš”.

POSAO: Otvaraju se brojne nove mogućnosti i sada je odlična prilika da se pozabaviš pitanjima u vezi sa svojom karijerom i napretkom. Imaćeš izbora, imaćeš potrebnog znanja i samopouzdanja da ostvariš sve što si zamislila i zaista treba da usvojiš taj stav da je ceo svet tvoj – jer jeste! Iskoristi sve prilike koje ti se pružaju i ostvari svoje snove. Zvezde su na tvojoj strani.

rak 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Veze su stabilne, ali je potrebno napraviti neke kompromise zarad još boljeg odnosa i slaganja. Prihvati da je neophodno da oboje poradite na svojoj vezi kako biste nastavili u dobrom pravcu, kao i do sada. Ukoliko si sama i i dalje tračaš za svojom srodnom dušom, obrati pažnju na osobe sa kojima sarađuješ – nekome si jako interesantna, ali ti izbegavaš da pokreneš temu o onome što je očigledno.

POSAO: Budi spremna na to da ćeš povremeno ostajati bez snage i motivacije zbog količine posla koja te je “zadesila”. Možda jeste teško, ali se moraš setiti šta je to što sve znaš i umeš jer je to – mnogo. U redu je da ti je potrebna pomoć, zatraži je, ali na kraju se pomiri sa tim da ćeš dosta toga morati da uradiš sama. Samo napred, ti to možeš. Zaista.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments