lav 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Ukoliko si dugo u vezi, nedostajaće ti malo akcije, druženja, izlazaka… Postalo ti je previše dosadno iako ne razmišljaš o tome da raskineš – samo želiš da se malo pokreneš i podsetiš ranijeg života. Partner neće uvek imati razumevanja za tvoje aktivnosti pa je važno da napraviš balans i povremeno i njega uključuješ u svoje slobodno vreme i “vannastavne” aktivnosti. To će prijati i njemu i tebi. Sličnog si raspoloženja i ako si sama, s tim što na ovaj način lako dolaziš do potencijalnih partnera. Neka osoba će te sigurno zainteresovati – pruži joj šansu.

POSAO: Biće dosta prilika za napredak i ostvarivanje poslovnih ciljeva, zato je važno da zadržiš pažnju i daš sve od sebe da svaku mogućnost iskoristiš i prezentuješ svoje ideje u pravo vreme i na pravom mestu. Moguće je da će ti dosta ljudi zatražiti savet ili omoć, pa čak i ponuditi posao sa strane.

devica 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: U prethodnom periodu si mnogo toga naučila i sada već znaš kada i kako treba da reaguješ. Jasno ti je kada preteruješ i kada treba da popustiš, a to se odlično odražava na toj ljubavni život. Bez obzira na to da li si u vezi ili tek ideš ka tom koraku, tvoj odnos će se lepo razvijati i moguće je da ćeš tek sada biti u stanju da jasno iskažeš svoja osećanja. Svakako, napredak na ovom polju je izvestan.

POSAO: Lekcije dolaze i na ovom polju, a najvažnije što treba da shvatiš jeste da je prošlost prošlost i da time ne treba da se baviš u sadašnjosti. Pusti to što je bilo i usredsredi se na ono što dolazi. Biće mnogo dobrih prilika koje treba iskoristiti i otvori se za to. Pred tobom je nešto novo i lepo – budi spremna!

vaga 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Stvari se na ljubavnom planu odvijaju nešto sporije nego što je to po tvom ukusu. U tebi se probudila neka strast koja teži da se ispolji. Ukoliko si sama, lako ćeš pronaći partnera koji će želeti da te sledi, ali ukoliko si u vezi u kojoj je sve ušuškano i očekivano, partner će biti iznenađen tvojom promenom raspoloženja. Strpi se i uspećeš da ostvariš svoje zamisli.

POSAO: U ovoj fazi ti je najvažnije da radiš na sebi, da se edukuješ i stičeš neke nove veštine. Ovo svakako može doprineti tvojoj karijeri – ulaži u sebe, a potom traži posao koi zaslužuješ i koji ćeš moći da radiš najbolje moguće, na obostrano zadovoljstvo. Tvoje znanje će biti na ceni.

skorpija 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Ovo je definitivno nedelja napretka. Dok će slobodni uživati u druženju, izlascima i novim poznanstvima koja se lako mogu pretvoriti u nešto više, zauzeti će takođe biti zadovoljni situacijom na ljubavnom planu. Sve u svemu, dobra nedelja je pred tobom – iskoristi sve što ti se pruža!

POSAO: Posla je sve više i postaje ti sve teže da balansiraš između svih obaveza. Ukoliko želiš da napreduješ i ostvariš nešto novo po pitanju svoje karijere, ovakav tempo će ti odgovarati, a čak i da tek tražiš posao, odlične su šanse da pronađeš nešto interesantno što će se ispostaviti kao baš ono što ti je bilo potrebno i što si želela. Samo napred!

Comments