strelac 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Ukoliko si u vezi, uživaćeš sa svojim partnerom iako ćeš se malo-malo prepuštati maštanju i planiranju budućnosti bez da u to uključiš i njega. I slobodni će mnogo maštati, ali ukoliko ih to previše udaljava od stvarnosti – to baš i neće biti dobro. Spusti se na zemlju kako bi shvatila šta se dešava u stvarnom svetu, a potom se ponašaj u skladu sa tim.

POSAO: Samouverena si i uverljiva i lako ti je da ubediš svakog sagovornika u ono što pričaš. S obzirom na to da imaš mnogo dobrih ideja, neće ti biti teško da ostvariš ono što si zamislila, uz pomoć koju lako dobijaš. Nemoj da staješ dok ne ostvariš sve što si zamislila – sada su najveće šanse za uspeh!

jarac 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Ova nedelja je u znaku ljubavi i to u onom najpozitivnijem smislu. Bićeš dobro raspoložena, srećna i zaljubljena bez nekog posebnog razloga, a tvoja energija će biti zarazna – koliko god dugo da si bila singl to se sada može lako promeniti jer zračiš posebnim raspoloženjem i šarmom. Svašta lepo će se dešavati na ljubavnom planu i bićeš jako zadovoljna i ispunjena. I Jarčevi koji su u vezi jako uživaju.

POSAO: Dok je ljubavna situacija prilično bezbrižna, poslovna će biti malo izazovnija, pre svega zato što dolazi do naplate nekih starih dugova. Odnosno, sve što si ranije gurala pod tepih i ostavljala za kasnije, došlo je na naplatu i vreme je da se pozabaviš svim nedovršenim poslovima. Možda u nekom trenutku nećeš znati na čemu si, ali u tim trenucima se samo strpi i videćeš – sve će doći na svoje!

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Zauzeti pripadnici znaka neće imati velika očekivanja od odnosa u kojem se nalaze, pa će samim tim biti i više nego zadovoljni onim što im se dešava. Ukoliko još uvek nisi pronašla onog pravog – samo nemoj sedeti kod kuće! Privlačiš poglede gde god se pojaviš, a tu dobru energiju treba iskoristiti za unapređenje ljubavnog života!

POSAO: Ovo nije dobra nedelja za posao i to samo iz jednog razloga – previše si mrzovoljna i lenja da bi se posvetila bilo čemu! Nećeš biti raspoložena za posao, gledaćeš da eskiviraš sve što možeš, a možda ćeš čak uzeti i odmor, samo da bi mogla da se naspavaš i isključiš. Ako bi se posle ovoga vratila kao nova – samo napred!

ribe 1 Nedeljni horoskop: 15. mart   21. mart

LJUBAV: Ukoliko si u vezi, iz dana u dan ćeš uviđati da sreću čine male stvari i radovaćeš se svakoj sitnici koju uradiš sa partnerom. Ljubav cveta i treba nastaviti u tom pravcu. Ukoliko si sama, bićeš nešto aktivnija nego inače, a kako privlačiš pažnju gde god se pojaviš i krećeš se po zanimljivim mestima, moguće je da ćeš upoznati osobu zbog koje ćeš poželeti da promeniš ljubavni status.

POSAO: Mnogo je posla pred tobom, a novi zadaci samo nadolaze. Zvezde savetuju da ne očajavaš već da sa pozitvinim stavom prihvatiš dešavanja na poslovnom planu jer ih lako možeš iskoristiti za napredak i ostvarivanje nekih ranijih poslovnih ciljeva. Dakle, samo strpljivo i punom parom napred!

Izvor fotografije: instagram.com/cole_herrm

Comments