ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Kao i obično, kod vas miran period traje kratko, tako da se spremite da vikend dočekate radno i u žurbi. Sledeća nedelja doslovno će vam proleteti jer nećete imati ni minut odmora. Radićete punom parom, a o pauzi možete samo da maštate. Dobro će vam doći da svu energiju usmerite na posao i uspeh jer vam u ljubavi baš ne cvetaju ruže, te će poslovne obaveze doći kao izduvni ventil. Očekujte pohvale i dobre rezultate jer se svaka žrtva i zalaganje višestruko isplate. Bar u vašem slučaju. Slobodni Ovnovi previše se osećaju nesigurno i previše sebe analiziraju. Ponekad je potrebno samo prepustiti se strastima i ne razmišljati preterano o posledicama. Zauzeti Ovnovi nikako da nađu zajednički jezik sa partnerom. Postajete agresivniji i to zbog želje da neke stvari dovedete u red i isterate na čistac.

 

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Ne treba uopšte da brinete niti da se sekirate ove sedmice. Imate podršku kako kolega tako i nadređenih, pa će vam odlazak na posao predstavljati zadovoljstvo. Uspešno uspevate da, i kada nešto ne ide po planu, da sve okrenete u svoju korist, a to vam u prethodnom periodu nikako nije polazilo za rukom. Osećate da sve što radite ima svrhe pa vam nije teško ni mrsko da i drugima pomognete. Prilike da napredujete i da poboljšate vaše finansijsko stanje su nikad povoljnije, a doći ćete i u situaciju da birate pozicije jer su šefovi zadovoljni vašim marljivim i predanim radom. Slobodni Bikovi umeju da budu detinjasti i da potencijalne partnere doslovno provociraju svojim ponašanjem. Trenutno se igrate sa tuđim osećanjima. Zauzeti Bikovi nemaju strpljenja za partnerove hirove. U slučaju da je to veza i da ovakva situacija traje nedeljama u nazad, lako se možete odlučiti da je prekinete I krenete dalje.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Jedo je sigurno, a to je da će svako vaše profesionalno angažovanje biti nagrađeno. Iako možda nemate utisak da ste na vrhu i da sve što radite drugi pomno posmatraju i oduševljeni su sa kakvom lakoćom obavljate sve izazove, kraj sedmice će pokazati da trenutno na poslu nemate konkurenciju i da vam se kolege ali i nadređeni doslovno dive. Dajte sve od sebe i ispoštujte ono što vam je stavljeno kao zadatak i za sada briljirate. Jedino što može da vas poremeti jeste to što u timu imate i neiskusnih kolega pa može doći do problema u komunikaciji. Slobodni Blizanci su željni ljubavi i pažnje i konstatno insistirate da vas prijatelji sa nekim upoznaju i spoje. Maštate o filmskoj ljubavi i osobi koja bi vam zavrtela pamet. Zauzeti su se opteretili nekim strahovima vezanim za voljenu osobu. Većina tih razmišljanja nemaju veze sa realnim stanjem stvari.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Glavni problem, kada je posao u pitanju, je taj što ste započeli niz projekata, rasuli ste svu energiju i skoncentrisali ste se na ideje koje nisu donele očekivane rezultate. Logično je da vam to stvara trenutnu nervozu, da ste ljuti i da prosto ne verujete i ne znate gde ste pogrešili. Svi ponekad dožive padove, ali vi to previše emotivno doživljavate, pa možete doći u nezogodnu situaciju i da se razbolite zbog loših poslovnih poduhvata. Biće priliva novca od spoljnih saradnika ali i neplaniranih toškova. Slobodni Rakovi neka očekuju interesantno poznanstvo na nekom skupu ili u izlasku. Zauzeti su preterano ljubomorni, bez očiglednih razloga. Ta situacija, na vašu sreću, srediće se do vikenda, kada ćete ponovo biti opušteni i nasmejani.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove. 

Comments