Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Kao i obično, kod vas miran period traje kratko, tako da se spremite da vikend dočekate radno i u žurbi. Sledeća nedelja doslovno će vam proleteti jer nećete imati ni minut odmora. Radićete punom parom, a o pauzi možete samo da maštate. Dobro će vam doći da svu energiju usmerite na posao i uspeh jer vam u ljubavi baš ne cvetaju ruže, te će poslovne obaveze doći kao izduvni ventil. Očekujte pohvale i dobre rezultate jer se svaka žrtva i zalaganje višestruko isplate. Bar u vašem slučaju. Slobodni Ovnovi previše se osećaju nesigurno i previše sebe analiziraju. Ponekad je potrebno samo prepustiti se strastima i ne razmišljati preterano o posledicama. Zauzeti Ovnovi nikako da nađu zajednički jezik sa partnerom. Postajete agresivniji i to zbog želje da neke stvari dovedete u red i isterate na čistac.

 

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Ne treba uopšte da brinete niti da se sekirate ove sedmice. Imate podršku kako kolega tako i nadređenih, pa će vam odlazak na posao predstavljati zadovoljstvo. Uspešno uspevate da, i kada nešto ne ide po planu, da sve okrenete u svoju korist, a to vam u prethodnom periodu nikako nije polazilo za rukom. Osećate da sve što radite ima svrhe pa vam nije teško ni mrsko da i drugima pomognete. Prilike da napredujete i da poboljšate vaše finansijsko stanje su nikad povoljnije, a doći ćete i u situaciju da birate pozicije jer su šefovi zadovoljni vašim marljivim i predanim radom. Slobodni Bikovi umeju da budu detinjasti i da potencijalne partnere doslovno provociraju svojim ponašanjem. Trenutno se igrate sa tuđim osećanjima. Zauzeti Bikovi nemaju strpljenja za partnerove hirove. U slučaju da je to veza i da ovakva situacija traje nedeljama u nazad, lako se možete odlučiti da je prekinete I krenete dalje.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Jedo je sigurno, a to je da će svako vaše profesionalno angažovanje biti nagrađeno. Iako možda nemate utisak da ste na vrhu i da sve što radite drugi pomno posmatraju i oduševljeni su sa kakvom lakoćom obavljate sve izazove, kraj sedmice će pokazati da trenutno na poslu nemate konkurenciju i da vam se kolege ali i nadređeni doslovno dive. Dajte sve od sebe i ispoštujte ono što vam je stavljeno kao zadatak i za sada briljirate. Jedino što može da vas poremeti jeste to što u timu imate i neiskusnih kolega pa može doći do problema u komunikaciji. Slobodni Blizanci su željni ljubavi i pažnje i konstatno insistirate da vas prijatelji sa nekim upoznaju i spoje. Maštate o filmskoj ljubavi i osobi koja bi vam zavrtela pamet. Zauzeti su se opteretili nekim strahovima vezanim za voljenu osobu. Većina tih razmišljanja nemaju veze sa realnim stanjem stvari.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 16. april   22. april

Glavni problem, kada je posao u pitanju, je taj što ste započeli niz projekata, rasuli ste svu energiju i skoncentrisali ste se na ideje koje nisu donele očekivane rezultate. Logično je da vam to stvara trenutnu nervozu, da ste ljuti i da prosto ne verujete i ne znate gde ste pogrešili. Svi ponekad dožive padove, ali vi to previše emotivno doživljavate, pa možete doći u nezogodnu situaciju i da se razbolite zbog loših poslovnih poduhvata. Biće priliva novca od spoljnih saradnika ali i neplaniranih toškova. Slobodni Rakovi neka očekuju interesantno poznanstvo na nekom skupu ili u izlasku. Zauzeti su preterano ljubomorni, bez očiglednih razloga. Ta situacija, na vašu sreću, srediće se do vikenda, kada ćete ponovo biti opušteni i nasmejani.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove. 

Editors choice